Autor: Informer/A.S.

21.08.2024.

19:51

Foto: Informer

Džet set

"Niko nije mogao da utiče na to": Ana Rajković otkrila zbog čega Predrag neće biti uz nju kada se bude porađala

Manekenka Ana Rajković i njen suprug, golman Predrag Rajković već sedam godina uživaju u skladnom braku. Poznati par ima dva sina, Relju i Tadiju, a njihova porodica će uskoro biti brojnija za još jednog člana, jer je Ana u drugom stanju i nosi devojčicu. 

Rajkovićka je sada za medije otkrila da se dobro oseća, kao i da svi jedva čekaju da se ona porodi. 

Informer

 

- Dobro sam, kako se trudnice mogu osećati. Kada je svežije jako mi je lepo, a kada su visoke temperature, onda više volim da sedim kod kuće pod klimom. Teže je kako se približio porođaj, ali kako znam da je blizu kraj onda je izdrživo - rekla je Ana i dodala da je situacija u kući veoma uzbudljiva.

- Kod kuće svi jedva čekaju da se porodim, dečaci odbrojavaju dane, možda sam i pogrešila jer sam im jako rano rekla da sam trudna i da ću dobiti bebu. Sada je njima neizdrživo.

Informer

 

Ana je ovoga puta "presekla" kada je izbor imena za ćerku u pitanju.

- Definitivno je i valjda neću menjati. Nora će se zvati. Mama je na kraju presudila i zvaće se po mojoj želji Nora. Nije mogao niko drugi da utiče - kaže kroz osmeh.

Ana je izjavila da suprug neće biti uz nju dok se bude porođala zbog poslovnih obaveza. 

- Što se tiče porođaja, neće biti. Nije bio ni za jedan, što je okej jer su mu takve obaveze. Kada se budem porodila sigurno će doći. Nije mi teško što nije tu, navikla sam. Čim se budem porodila on će doći da me izvede iz porodilišta - rekla je ona za "Blic".