• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.08.2024

11:21

Slavlje u domu Ane i Predraga Rajkovića! Supruga fudbalera se pohvalila poklonom, čestitke samo pristižu (FOTO)

rajkovic__ana/Instagram

Estrada

Slavlje u domu Ane i Predraga Rajkovića! Supruga fudbalera se pohvalila poklonom, čestitke samo pristižu (FOTO)

Podeli vest

Jedan od najskaldnijih parova na javnoj sceni danas ima značajan razlog za slavlje.

Ana i Predrag Rajković, koji već imaju dva dečaka, uskoro očekuju dolazak još jedne bebe. Fudbaler i njegova supruga očekuju devojčicu, a sada su proslavili i šestu godišnjicu braka.

Foto: Printscreen/Instagram/rajković_ana

 

Fudbaler i njegova supruga su svoju godišnjicu obelodanili na društvenim mrežama, gde su podelili zajedničku fotografiju. Ona je za kratko vreme prikupila veliki broj lajkova, a čestitke i dalje ne prestaju da stižu na njihovu adresu.

Foto: Printscreen/Instagram/rajković_ana

 

Ana se pohvalila da je od muža ovim povodom na poklon dobila božanstven buket ruža.

- 72 meseca, 313 nedelja, 2190 dana, 52560 sati, 6 neverovatnih godina zajedno - napisala je supruga našeg fudbalera na svom Instagram nalogu.

 

 

Rajkovići su roditelji dvojice dečaka, a ne kriju radost što će sada dobiti i ćerkicu.

- Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija - rekla je Ana nedavno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija