Autor: Informer/A.S.

22.08.2024.

18:29

Foto: Informer

Džet set

"Dotična persona misli da je..." Ema Radujko odgovorila Perućici na prozivke, nije štedela reči

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Ljuba Perućica danas je putem svog Instagram profila potkačio koleginicu, mladu Emu Radujko

Naime, on je objavio snimak sa Eminog nastupa, na kom ona peva pesmu od Sinana Sakića "Ej, otkad sam se rodio", a čije reči nije znala. Ona je u tom momentu još rekla da se šalila kada je odlučila da peva pomenutu numeru. 

Informer

 

- Šalila sam se, ne brinite, vraćamo se na ono što volite - rekla je ona zbog čega je poznati folker burno odreagovao.

- Neko ovo plati i neko ide ovo da sluša. Šalila se - napisao je Ljuba.

Unrzo nakon toga se oglasila i Ema, koja nije želela da ćuti, pa je žestoko odgovorila kolegi. 

Informer

 

- Svako ima pravo na svoje mišljenje i način izražavanja, ali mislim da je određenim kolegama bolje da se fokusiraju na sopstveni uspeh nego da se bave prozivkama. Jer smatram da neko ko je zadovoljan svojom pozicijom na estradnom nebu, nikada ne bi prozivao druge kolege. Ja sam na početku karijere i maksimalno se trudim svakog dana da budem sve bolja. Jer uspeh se meri kroz posvećenost, trud i rad, a ne kroz tuđe mišljenje - rekla je ona, pa dodala:

Informer

 

- Ali da se osvrnem na to što je rečeno. Nije ta neslana šala bila upućena samo meni već i publici, kao i vlasnicima lokala koji me angažuju. Izgleda da dotična persona misli da je pametnija od svih vlasnika klubova i festivala, čim dovodi u pitanje njihovu odluku da me angažuju. Takođe moji profili na društvenim mrežama broje milionske pratioce, lajkove i preglede pa to valjda znači da nesto vredim i da ima mnogo ljudi koji me vole i podržavaju i nije lepo pljunuti po svim tim ljudima. Ja ću svakako nastaviti da punim klubove, pravim odličnu atmosferu i gradim svoju publiku, jer to su stvari koje zaista imaju vrednost. Želim puno sreće u daljoj karijeri dotičnom kolegi i mogu samo da mu poručim da je bolje i lepše da zasniva karijeru na sopstvenim trudu i radu, a ne na prozivkama mlađih kolega koji se istinski trude i rade i zbog toga ostvaruju zavidne rezultate - rekla je za "Blic" Ema Radujko.