• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2024

09:52

"Neko plati ovo da sluša?" Ljuba Perućica isprozivao kolegenicu, podelio njen blamantni snimak sa nastupa, pa osuo paljbu (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

"Neko plati ovo da sluša?" Ljuba Perućica isprozivao kolegenicu, podelio njen blamantni snimak sa nastupa, pa osuo paljbu (VIDEO)

Podeli vest

Ljuba Perućica je zapanjen nakon što je video šta se desilo na nastupu mlade pevačice Eme Radujko!

Ljuba Perućica je neko ko retko kada komentariše kolege i njihove nastupe, ali na ovo nije mogao da ostane imun. Pevač je podelio jedan snimak sa nastupa mlade pevačice Eme Radujko.

U videu se vidi kako Ema počinje da peva pesmu "Ej od kad sam se rodio", ali vrlo brzo se videlo da ona baš i ne zna reči pesme i nije sigurna kad treba da počne da peva. Pošto je pogrešila sam početak numere i počela da peva ranije, a publika ju je pratila, a Ema umesto da se nekako snađe i iščupa iz situacije, ona se obratila publici i bez imalo stida izjavila: "Šalila sam se, čekajte"! 

Ljuba Perućica nije mogao da veruje šta je video i otvoreno je izrazio svoj bes. 

- Neko ovo plati i neko ide ovo da sluša... Šalila se - napisao je Ljuba.

Podsetimo, Perućica ne krije da fotošopira svoje fotografije i veoma vodi računa o svom izgledu, ali sve je šokirao kada je progovorio on intervencija koje je uradio na sebi.

- Činjenica je da iz godine u godinu sve više muškaraca počinje da pazi na izgled. Moram da kažem da u svom okruženju znam muškarce koji prosto vole da izgledaju dobro, paze na svoj izgled i mislim da će se to sve više širiti - objasnio je pevač.

Foto: ATA

 

- Mislim da je prag bola veći kod žena, a ja ne volim da me nešto boli (smeh). I iskreno uvek pitam, ako ćemo nešto da bockamo i da radimo, da li to boli. Najbolnije što sam radio je ovo sa podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi - priznao je Ljuba ne krijući da s vremena na vreme „popravi“ svoje podočnjake koji ne izgledaju baš lepo s obzirom na prirodu posla, a prenosi Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Rusija dobila pokretne krematorijume za spaljivanje mrtvih ukrajinskih vojnika! Od 15.000 vojnika poslatih u Kursku oblast, ni jedan se neće vratiti živ?
Live TV

(VIDEO) Rusija dobila pokretne krematorijume za spaljivanje mrtvih ukrajinskih vojnika! Od 15.000 vojnika poslatih u Kursku oblast, ni jedan se neće vratiti živ?

Ruski ministar odbrane poslao je poruku Ukrajini i svim sponzorima ukrajinskih snaga da nije trebalo da zalaze u teritoriju Rusije. I sam ministar odbrane Rusije rekao je da su formirane tri grupe koje će voditi računa o civilnom stanovništvu u Kurskoj oblasti. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su Dragan Vasiljković, osnivač fondacije "Kapetan Dragan" i Slobodan Dimitrijević ispred pokreta "Srpsko-rusko bratstvo".

21.08.2024

22:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)
Biće frke

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)

Bivši predsednik SAD Barak Obama sugerisao je da njegov naslednik i republikanski kandidat za još jedan mandat u Beloj kući Donald Tramp ima mali polni organ. Obama je na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Čikagu rukama pokazao navodnu veličinu Trampovog polnog organa, ne navodeći konkretno da je to u pitanju, ali su svi u publici shvatili šta je hteo da kaže, te su se grohotom nasmejali.

22.08.2024

09:44

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija