24.08.2024.

13:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Nakon Bodruma, Duško Tošić odmara na ovoj luks destinaciji: Ponovo je u ženskom društvu, oglasio se fotkom (FOTO)

Duško Tošić čitavo leto provodi sa ćerkama Atinom i Nikom, koje je dobio u braku sa regionalnom muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom, a nakon što su desetak dana odmarali u Bodrumu, u Turskoj, nekadašnji fudbaler svoje mezimice odveo je u jednu od najlepših evropskih prestonica.

Naime, bivši golgeter podelio je fotografiju putem svog Instagram naloga, a tom prilikom pokazao je da trenutno uživa u Madridu.

Nekoliko sati kasnije, isto je učinila i njegova starija naslednica, Atina, koja je baš poput slavnog oca pokazala impresivnu arhitekturu glavnog grada Španije.

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno je u ekskluzivnom intervjuu koji je dala Informeru govorila o detaljima razvoda braka od Duška Tošića, ali i podeli imovine o kojoj se mnogo spekuliše.

Informer

 

- Dušku više ništa ne zameram, ne mislim o njemu. Žao mi je što nije mogao da prati ženu kao što sam ja, što nije bio dovoljno jak i mentalno i emotivno. Ja sam ipak žena za koju je potrebnu imati veliku petlju, veliko srce i ozbiljno visok IQ da bi se ja razumela i volela na pravi način. Voleti i razumeti vanzemaljca je teško. Problem je živeti sa nekim kome stalno moram da objašnjavam da mišljenje javnosti ne treba da bude ono što moj partner misli o meni.

- Za mene je to primitivizam. Sve što imamo Duško i ja pripada našoj deci, našim ćerkama. Kome bi drugo. Ljudi su pričali svašta, pa čak i da se ne razvodimo zbog imovine, da neko nekom ne da razvod zbog vila i kuća. Sve ide na decu, a to preporučujem svim ženama.