26.08.2024.

10:35

Foto: Foto: Printscreen Instagram/severina/karleusastar

Džet set

"Ko bolesnicu Severinu uopšte zove u Srbiju!?" JK brutalna prema mrziteljki Srba: Oplela kao nikad pre i poslala jaku poruku!

Hrvatska pevačica Severina Vučković u nedelju, 25. avgusta, privedena je na našoj granici. Tom prilikom, srpska policija sprovela je redovnu proceduru, što je uobičajeno za sve koji svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa.

Osvedočena mrziteljka Srba, podsetimo, na granici je zadržana nekoliko sati, nakon čega je samoinicijativno odlučila da se vrati u Hrvatsku.

Informer

 

Privođenje pevačice, koja je u ranijim izlaganjima redovno o Srbiji i Srbija govorila u lošem kontekstu, privuklo je ogromnu pažnju javnosti, a mi smo kontaktirali muzičku zvezdu Jelenu Karleušu, koja je nedavno i sama ukazala na sramno ponašanje koleginice iz Splita.

Naime, pitali smo JK da li smatra da bi Severini trebalo zabraniti ulazak u Srbiju, te smatra li licemernim to što Vučkovićeva, uprkos skandaloznim tvrdnjama, dolazi kod nas i zarađuje novac.

Informer

 

- Ko još tu bolesnicu zove ovde da peva? Verovatno neko bez obraza kao i ona. Žena slavi proterivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom jer nisam za zabrane. Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sejanje mržnje. Dosta je bilo zla - poručila je Jelena Karleuša za Informer.

Podsetimo, Severina Vučković godinama unazad, uprkos svom srpskom poreklu i tome što ima sina sa srpskim biznimenom Milanom Popovićem, pežorativno govori o Srbiji, potencira da se u Srebrenici dogodio genocid, te veliča zločinačku operaciju "Oluja".