• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

26.08.2024

08:57

DOKAZANA MRZITELJKA! Severina decenijama pljuvala sve srpsko, veličala "Oluju" i nazivala nas genocidnim narodom!

ATA Images

Estrada

DOKAZANA MRZITELJKA! Severina decenijama pljuvala sve srpsko, veličala "Oluju" i nazivala nas genocidnim narodom!

Podeli vest

Hrvatska pevačica Severina Vučković može da se pohvali dugom istorijom skandaloznih izjava o Srbima i Srbiji, pa njeno privođenje na srpskoj granici nikoga nije iznenadilo.

Severina Vučković privedena je u nedelju veče na granici Srbije. Prema saznanjima domaćih medija, srpska policija sprovela je redovnu proceduru, što je uobičajeno za sve koji svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa. Nakon što je Vučkovićeva prošla kroz razgovor sa nadležnim organima, puštena je da uđe u Srbiju. Međutim, ona je odlučila da se samoinicijativno vrati u Hrvatsku.

Severinino privođenje ne bi trebalo nikoga da čudi, s obzirom na to da je pevačica godinama unazad pažnju šire javnosti privlačila skandaloznim izjavama o Srbima i Srbiji.

Najpre, Severina je, bez imalo srama, na bosanskohercegovačkoj televiziji, tvrdila da se "u Srebrenici dogodio genocid, te da bi Srbija trebalo da plati odštetu".

Foto: ATAimages

 

- Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali - veliki zločin, mali zločin, srednji zločin... - govorila je Severina.

- Radi se samo o tome da bi, ako je bio genocid, onda neka država trebalo toj državi platiti odštetu i mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - dodala je tada Severina, misleći, očigledno, na Srbiju. 

Postavlja se pitanje, uzevši u obzir pomenute tvrdnje, da li su i Severina, poreklom Srpkinja, i njen sin, kojeg je dobila sa Srbinom takođe "genocidni".

Drznula se ona tada da komentariše i srpske medije, iste one od kojih prethodnih godina živi i zahvaljujući kojima je promovisala svaki svoj projekat, nazvavši ih - "režimskim"

U Srbiji su mediji apsolutno režimski, dakle, vi nemate medija, osim ovih nekih normalnih, koji se vrlo malo čitaju, toliko se ne reklamiraju jer su i televizije nekako pod tim režimom, onda vas optuže, od tamo idu vesti, pa se to onda prenosi, tako da je taj rijaliti bio gadan, meni je to lično bilo gadno.

Foto: ATAIMAGES

 

Zatim, za vreme nastupa za Novu godinu u Kotoru, Splićanka je okupljenoj masi poručila da "ne daju Crnu Goru", nakon čega se podigla ogromna bura i mahom su svi koji su čuli za ovu izjavu Severine, koja ima sina sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, a bila je i u braku sa Igorom Kojićem, postavili su isto pitanje - kome ne treba "dati" Crnu Goru i ko uopšte želi da je otme.

Da njenom sramnom ponašanju nema kraja, pokazala je i svojevremeno kada je uznemiravala srpskog partrijarha Porfirija jer je on, navodno, prijatelj sa Popovićem.

Foto: ATAIMAGES

 

- Pope, pope, družiš se sa krimosima - pisala je Severina patrijarhu, a nakon što je javnost saznala da ga je proganjala i zahtevala izvinjenje, ona je izjavila:

- Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu.

Naposletku, hrvatska pevačica, putem svog Instagrama, javno je i bez imalo srama zločinačku operaciju "Oluja" nazvala "oslobađanjem Hrvatske od srpske okupacije", na šta je ukazala regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija