29.08.2024.

16:08

Foto: Instagram senid_h/Ataimages

Džet set

"Nadam se da će dobiti bitku": Senida pružila podršku Bori Đorđeviću pa otkrila kako su se upoznali: "Veoma prijatan čovek. Razmišljala sam da..."

Dok Bora leži u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, u sobi intenzivne nege, gde lekari 24 časa brinu o njemu, koleginica Senida Hajdarpašić pružila mu je podršku, a onda ispričala kako je upoznala frontmena "Riblje čorbe".

Informer

 

- Upoznala sam ga, bio je na putu ka Beogradu u avionu. Veoma prijatan čovek. Razmišljala sam da mu se javim za neki tekst, on piše fenomenalno - navela je Senida i poručila:

- Nadamo se svi da će iz ove bitke izaći kao pobednik - istakla je pevačica za Kurir.

Informer

 

Podsetimo, da je frontmen "Riblje čorbe" lošeg zdravlja prvo je otkriveno na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe, gde je navedeno da boluje od jake upale pluća, zbog čega je hospitalizovan, a kasnije i priključen na respirator. 

Međutim, tešku upalu pluća Bora je imao i u aprilu, a sa tom dijagnozom je pevao i na velikom koncertu u Ljubljani 20. aprila ove godine, povodom 45 godina postojanja sastava. Koliki je muzičar profesionalac, pokazuje i činjenica da je tada, iako bolestan, uspeo da održi ceo koncert.