Autor: Informer/A.S.

02.09.2024.

21:09

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

"Jedva čekam da..." Goca Lazarević uzvratila Zorici Marković na uvrede, poručila samo ovo

Pevačica Goca Lazarević se nedavno pojavila na proslavi 100 godina RTS-a. Tom prilikom razgovorala je i sa okupljenim novinarima, a zbog jednog pitanja je pobesnela načisto.

Naime, nju su tada pitali da li bi ušla u rijaliti, što je nju isteralo iz takta pa je odgovorila u svom stilu

Informer

 

Njena koleginica, Zorica Marković, koja je nekoliko puta bila u rijalitiju, nije mogla da prećuti izjavu svoje koleginice, pa joj je žestoko odgovorila. 

- Treba da promeni zubara da više ne bi šuštala. Plastičnog hirurga treba da tuži. Gordana, ne foliraj se. Ti bi išla u rijaliti, ali te niko nije zvao. Volela sam te i poštovala, ali ovo nije prvi put da javno kaki. Gledaj svoja posla i neka ti Bog da još jedan hit, što je jako teško bez Zahara. Zvali smo te "gugutka", a posle ove izjave si guska. Gugutkice, guskice, lupetaš kao otvoren prozor. Šta je rijaliti, strašno nešto? Pa svima vam je život rijaliti, ako iko to zna, znam ja - zaključila je Markovićeva u svom maniru za "Kurir".

Informer

 

Nakon ove izjave, Goca se ponovo oglasila za medije, rekavši da nema vremena da čita bljuvotine o sebi. 

- Verujte mi da nikada nisam čitala vesti koje se tiču mene i mišljenja raznih ljudi. Bavim se jesenjom turnejom, koju uveliko i temeljno spremamo. Jedva čekam da vidim publiku u Nišu i Čačku, a ne da čitam bljuvotine o sebi. Svako ima pravo na mišljenje i svako govori o sebi. O meni govore moje pesme i karijera duga 50 godina - zaključila je za "Alo".