• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

02.09.2024

19:58

Novi estradni rat! Zorica Marković osula drvlje i kamenje po Goci Lazarević: "Gusko, tuži plastičnog hirurga"

Ataimages

Estrada

Novi estradni rat! Zorica Marković osula drvlje i kamenje po Goci Lazarević: "Gusko, tuži plastičnog hirurga"

Podeli vest

Nakon što je Gaca "isprozivala" kolege koje su učestvovale u rijalitiju, oglasila se i Zorica Marković.

 

Goca Lazarević je nedavno iznela svoje mišljenje o kolegama koji su učestvovali u nekom od rijaliti programa, što je izgleda pogodilo Zoricu Marković. Pevačica nije mogla da se suzdrži, te ni ona nije ostala dužna, odlučila je da uzvrati udarac.

U svom prepoznatljivom stilu, Zorica je ne samo odgovorila na Gocine kritike, već je i jasno stavila do znanja šta misli o njenim stavovima. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Treba da promeni zubara da više ne bi šuštala. Plastičnog hirurga treba da tuži. Gordana, ne foliraj se. Ti bi išla u rijaliti, ali te niko nije zvao - odbrusila je Zorica, pa dodala: 

- Volela sam te i poštovala, ali ovo nije prvi put da javno kaki. Gledaj svoja posla i neka ti Bog da još jedan hit, što je jako teško bez Zahara. Zvali smo te "gugutka", a posle ove izjave si guska. Gugutkice, guskice, lupetaš kao otvoren prozor. Šta je rijaliti, strašno nešto? Pa svima vam je život rijaliti, ako iko to zna, znam ja - zaključila je Markovićeva u svom maniru za Kurir.

Podsetimo, Goca Lazarević se nedavno pojavila se na proslavi 100 godina RTS-a. Tom prilikom razgovorala je i sa okupljenim novinarima, a zbog jednog pitanja je pobesnela načisto. Kada su je pitali da li bi ušla u rijaliti, pevačica je odbrusila samo tako.

Foto: ATAIMAGES

 

- O čemu pričaš ti? Pored 'Vidovdana' koji je došao do vrha, nema kud dalje, da ja idem u rijaliti? Ljudi, možete da pišete o meni šta god hoćete ja više nemam straha. Šta ja mogu sada da pogrešim? Šta nije u redu? Svi smo mi ljudi, je l' tako? Ali ono, svi želimo da budemo uspešni u svom poslu, a ja mislim da sam ja uspešna, jer decenije pesama koje se pevaju, dato mi je nešto od Boga. Sve mi je dato, ne moram ništa mogu sve. Ma ćao - ispalila je pevačica u cugu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!
Društvo

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!

Kompanija Orion telekom je predstavila redizajniranu verziju svoje popularne aplikacije za velike ekrane, donoseći korisnicima unapređeno iskustvo gledanja TV sadržaja uz moderniji dizajn i intuitivniji korisnički interfejs. Ova verzija aplikacije namenjena je korisnicima televizora, dok će verzija za telefone i tablete biti dostupna u skorijoj budućnosti.

02.09.2024

17:00

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija