• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

02.09.2024

18:02

Zorana Pavić nasmejala naciju blamom iz Turske: "Pevanje ide, ali engleski baš i ne!"

Masha Bandjur

Estrada

Zorana Pavić nasmejala naciju blamom iz Turske: "Pevanje ide, ali engleski baš i ne!"

Podeli vest

Pevačica Zorana Pavić (59) poznata je po svom vedrom duhu i urnebesnim anegdotama koje redovno deli sa javnošću. Međutim, jedan njen blam ostao je posebno upamćen.

Iako je prava zvezda na sceni, Zorana se u svetu stranih jezika baš i ne snalazi najbolje. Pevačica je ispričala jednu smešnu situaciju koja joj se dogodila tokom letovanja u Turskoj.

Naime, Zorana je ušla u prodavnicu, ali zbog nepoznavanja engleskog jezika, došlo je do nesporazuma koji je izazvao salve smeha. Detalje ovog blama pevačica je podelila pred kamerama, a njena iskrenost i smisao za humor još jednom su osvojili srca publike.

Foto: Masha Bandjur

 

– Moje znanje engleskog je prilično simpatično i tako sam ja tražila frizera tamo i pitala “Excuse me do you have freezer?“ (što u prevodu sa engleskog na srpski znači “Izvinite, da li imate zamrzivač“) misleći da će ljudi razumeti šta mi je potrebno ako to izgovorim na određen način – kroz smeh je rekla Zorana tada, piše "Grand".

Podsetimo, Zorana Pavić dugo je mučila muku sa viškom kilograma, ali je u jednom trenutku odlučila da promeni svoje životne navike i način ishrane, zbog čega je uspela da izgubi čak 30 kilograma za četiri meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!
Društvo

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!

Kompanija Orion telekom je predstavila redizajniranu verziju svoje popularne aplikacije za velike ekrane, donoseći korisnicima unapređeno iskustvo gledanja TV sadržaja uz moderniji dizajn i intuitivniji korisnički interfejs. Ova verzija aplikacije namenjena je korisnicima televizora, dok će verzija za telefone i tablete biti dostupna u skorijoj budućnosti.

02.09.2024

17:00

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija