• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đ. - D.S.

02.09.2024

14:40

"Vodila je sina u vrtić, u modricama je..." Pojavile se nove informacije o stanju Goge Sekulić

Miloš Rafailović, Instagram/sekulicgoga

Estrada

"Vodila je sina u vrtić, u modricama je..." Pojavile se nove informacije o stanju Goge Sekulić

Podeli vest

Goga Sekulić se nakon saobraćajne nezgode nalazi u šoku.

Pevačicu Gogu Sekulić danas je u jutarnjim časovima udario automobil "folksvagen kedi" dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Foto: Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

 

Goga će tamo ostati na opservaciji još sigurno nekoliko sati iako nema veće povrede, ali njen menadžer kaže da se jako potresla.

- Dosad sam bio u Urgentnom sa njom. Goga nema krvarenja i prelome, svi organi su joj u redu i svesna je. Udario ju je u levu butinu, tu ima modrice. Jako se potresla, danas je odvela sina u školu i onda se ovo desilo... Uz nju je sestra koja je došla iz Švajcarske, a njen otac će otići po malog. Brine se... - rekao je njen menadžer za Informer i dodao:

Foto: Foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

 

- Neće tužiti dostavljača, stao je, pomogao joj je i on se potresao i to do te mere da se rasplakao. Hitna pomoć je brzo došla i odveli su je. Srećom, nije ništa ozbiljno, ali mora da bude na opservaciji nekoliko sati, za svaki slučaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija