Autor: Informer/A.S.

03.09.2024.

20:19

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Goluždrava gugutka koja šišti i spominje Vidovdan kao sredstvo naplate": Vendi osula paljbu po Goci Lazarević, spomenula i kneza Lazara

Pevačicu Gocu Lazarević pre par dana su na jednom događaju upitali da li bi ušla u rijaliti, što je nju iznerviralo. Ona je tom prilikom rekla da osobi koja poseduje hit kao što je "Vidovdan", nije mesto tamo. 

Informer

 

Ove reči su pogodile Zoricu Marković koja je nekoliko puta učestvovala u ovom formatu, pa je osula paljbu po svojoj koleginici, rekavši da, između ostalog treba da promeni plastičnog hirurga. 

U ceo sukob umešala se i Vesna Vukelić Vendi, koja je isto bila u rijalitiju, a koja nije imala nimalo lepe rečiza svoju koleginicu, Gocu. 

Informer

 

- Goca Lazarević, koju su ranije zvali gugutka, a sada čujem i guska, žonglira mase, drži u ustima i šušti sa najuzvišenijim događajem, Vidovdanom, koji je pored Svetosavlja pečat srpskog identiteta. Jeste činjenica da ovaj sveti praznik provlači kroz svoja tanka usta, osoba koja nije viđena u Ravanici za Vidovdan! I daj Bože da uopšte zna da su tamo mošti Svetog kneza Lazara! Nikada je tamo nisam videla godinama unazad za Vidovdan! - izjavila je ona. 

Informer

 

Vendi se tu nije zaustavila pa je još jednom uputila teške reči Goci.

- Sveti knez Lazar bi, ubeđena sam, ovakvog izdajnika sabljom najurio i zabranio ikada ime da mu pomene i praznik. Baš tako ušuškana, bez krsta na grudima i Jevanđelja u ruci, kukavički, gordoj Gordani poručujemo da izađe na bojište! Na liturgijsko polje koje svedoči istinu i pravdu! Ako sme! Ne kiti se Vidovdanom Gordana, sa kojim nemaš nikakvu organsku spregu! I ćuti za sve teme, kao što si do sada ćutala! Ostani goluždrava gugutka koja šišti i spominje Vidovdan kao sredstvo naplate. Jadno da jadnije ne može - zaključila je Vesna za "Kurir".