04.09.2024.

14:55

Foto: Informer

Džet set

"Da nisam zakazala zlatnu turneju ne bih im smetala": Goca Lazarević uzvratila udarac Vendi i Zorici Marković, evo šta im je poručila

Goca Lazarević je nedavno iznela svoje mišljenje o kolegama koji su učestvovali u nekom od rijaliti programa, što se nije dopalao koleginicama Zorici Marković i Vesni Vukelić Vendi, koje su u sličnim programima učestvovale. Njih dve su oštro reagovale i iznele niz uvreda na račun Lazarevićke. 

Informer

 

- Treba da promeni zubara da više ne bi šuštala. Plastičnog hirurga treba da tuži. Gordana, ne foliraj se. Ti bi išla u rijaliti, ali te niko nije zvao - odbrusila je Zorica i između ostalog joj poručila i da gleda svoja posla.

Nakon nje oglasila se i Vesna Vukelić Vendi i koleginicu nazvala "goluždravom gugutkom".

Informer

 

- Ne kiti se Vidovdanom Gordana, sa kojim nemaš nikakvu organsku spregu! I ćuti za sve teme, kao što si do sada ćutala! Ostani goluždrava gugutka koja šišti i spominje Vidovdan kao sredstvo naplate. Jadno da jadnije ne može - rekla je Vendi. 

Informer

 

Gordana se sada oglasila na društvenim mrežama i uzvratila udarac koleginicama.

- Zovu me novinari i traže moj komentar na oglašavanje određenih ljudi po medijima, koji imaju potrebu da ružno komentarišu moje ime i karijeru dugu 50 godina. Da nisam zakazala veliku zlatnu turneju, koja počinje u Nišu i Čačku, verovatno im ne bih smetala. Ja nikome od njih ne zameram, govore o sebi. Ružne reči i uvrede nikada nisu bile i neće biti deo mog izražavanja. Voli vas sve vaša Goca. Vidimo se na mojim velikim koncertima - napisala je Goca na Instagamu i dodala da su "na koncert pozvani svi, pa čak i ovi što ne pričaju lepe stvari po novinama".