05.09.2024.

13:32

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(FOTO) Prvo oglašavanje Borine sestre! Pevačicu tužna vest zatekla na putu: "Imala sam nadu da će se desiti čudo"

Sestra legendarnog rokera Bore Đorđevića, Bilja Krstić, oglasila se prvi put nakon velikog gubitka. Tužna vest zatekla je našu pevačicu dok je bila na putu.

- Tužna vest me je zatekla na putu kroz Makedoniju… ovih dana imala sam nadu da će se možda desiti čudo, kako si mi u poslednjoj poruci napisao. Naš "Miliša" kako smo ga svi u Suncokretu zvali je među zvezdama …to je ona najsjajnija - napisala je ona na društvenim mrežama uz njenu i Borinu zajedničku fotografiju. 

Borina rođaka, sa kojom je zajedno bio u grupi "Suncokreti" oprostila se od njega i u ime benda, podelivši njihovu zajedničku fotografiju iz mladosti. 

Informer

 

Podsetimo, u petak, 6. septembara, u Čačku će biti dan žalosti zbog smrti legendarnog rokera, takođe, taj dan će se obaviti i komemoracija u Domu omladine, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića. U dopisu se takođe navodi da će sahrana proslavljenog muzičara biti obavljena dan kasnije, u subotu 7. septembra na čačanskom gradskom groblju u 14.30, a opelo će početi u 14 časova.