06.09.2024.

12:00

Foto: Informer

Džet set

"Tvoje srce će zauvek kucati sa nama...": Čitulja supruge Bore Čorbe tera suze na oči, obratila se dirljivim rečima (FOTO)

Bora Đorđević, poznat i kao Bora Đorđević, preminuo je prekjuče u bolnici u Ljubljani, a njegovo telo je juče preneto u Čačak u kojem će biti sahranjen.

Vest o njegovoj smrti potresla je javnost, ali najviše njegovu porodicu koja je u današnjim dnevnim novinama dala umrlicu i emotivnim rečima se obratila svima koji žele da dođu na sahranu legendarnog muzičara.

Informer

 

- Sahrana će se obaviti u subotu, 7. septembra 2024. godine u 14.30 sati na gradskom groblju u Čačku. Opelo je u 14 sati. Primanje saučešća je od 13 sati. Dragi naš, tvoje srce će zauvek kucati s nama. Tvoje pesme zauvek će biti deo nas... Dao si nam pregršt uspomena, kroz koje ćemo te pamtiti. Ožalošćeni: supruga Dubravka, sin Boris, ćerka Tamara, unuk Petar, zet Bojan, snaha Milica, svastika Daša i tašta Nada.

Podsetimo, Čačani su se na društvenim mrežama oprostili od Bore i tom prilikom objavili pregršt dosad neviđenih fotografija iz privatnih albuma, koje možete pogledati OVDE.