06.09.2024.

15:36

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Pukla tikva! Ana Nikolić ostavila Raleta, preko ovoga ne može da pređe: "Nijednom muškarcu se nisam vratila"

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale u početku su svoju vezu skrivali od javnosti, ali nakon što je pevačica priznala da je zaljubljena i posle dužeg vremena srećna u ljubavi počeli su da se pojavljuju zajedno. Mediji su pisali i da se kompozitor preselio kod Ane u njen stan na Voždovcu, jer im je tako lakše da funkcionišu zajedno. Njih dvoje su zajedno radili i na njenim novim pesmama koje su nedavno objavljene, a Rale je jednom prilikom rekao da ne bi bežao od venčanja sa Anom.

Informer

 

Međutim, sudeći po pevačicinoj najnovijoj objavi njihov odnos otišao je u kontra smeru. Naime, Ana je na svom Instagramu objavila da je raskinula sa Raletom zbog razlika u karakteru, koje je ovako obrazložila:

- Kao što ste od mene uvek čuli istinu, tako će biti i sada... Slučajnost ili ne, baš to je kamen razdora! Za mene postoji jedna istina i vrlo sam isključiva. Za Raleta "život nije tako isključiv". To je suštinska razlika u poimanju sveta i života. Ja sam osoba "ili-ili". Rale se predstavljao isto godinu dana, ali on je u suštini osoba "kompromisa". Zvaćemo ga "ali". Ta reč u mom rečniku ne postoji - počela je Ana, pa nastavila:

Informer

 

- Znam da većina očekuje veću frku, tipa treća osoba... a ja bih dala sve na svetu da je to. To rešavam, znamo već... Ovo je stvar karaktera, a to je nepromenljivo. Da, žao mi je... ali nemam ja vremena više da objašnjavam nikome osim Tari... stvari koje se podrazumevaju. Žao mi je što smo pokvarili prijateljstvo, ali ja sam verovala da je ta ljubav vredna toga. Nikada više ne možemo biti ni prijatelji, jer ja završavam odnose zauvek. Nikada se nisam vratila ni jednom muškarcu. Zahvalna na svemu što smo uradili... zahvalna na svakoj emociji koji je on utkao u pesme... kao i svemu što je bio u mom životu... Ovo mi je jedna od težih odluka u životu, ali je neminovna - zaključila je ona.