06.09.2024.

17:01

Foto: Branko Pantelić

Džet set

"Riblja čorba" se oglasila zvaničnim saopštenjem! Važno obaveštenje za sve koji će legendi rok scene odati poslednju počast

Na zvaničnoj stranici grupe "Riblja čorba" na društvenim mrežama objavljeno je zvanično saopštenje i protokol važan za sve one koji će sutra Bori Đorđeviću odati poslednju počast.

Informer

 

Članovi benda su na zvaničnoj i oficijalnoj stranici grupe na Instagramu i Fejsbuku, obavestili poštovaoce Borinog rada i dela, ali i njegove prijatelje o protokolu na dan sahrane.

- Poštovani prijatelji, u subotu 07.09 biće održana komemoracija Borisava Bore Đorđevića u Kulturnom centru Čačak sa početkom u 11 časova.  Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku. Opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta - navodi se u saopštenju.

Informer

 

Bora Đorđević preminuo je nakon 15 dana borbe za život u 72. godini, a prema sopstvenoj želji, biće sahranjen u rodnom Čačku, iako je živeo u Ljubljani. Njegovi Čačani od legende rok scene danas su se opraštali i dirljivim porukama koje su ostavljali u Knjizi žalosti.

- Boro, neka te anđeli čuvaju. Odrasla sam uz tvoje pesme, bio si nam prozor u svet i dešavanja. Družili smo se na Zlatiboru. Svaka tvoja pesma je remek delo. Neka ti je večna slava - Mira.