08.09.2024.

15:06

Foto: ATAimages

Džet set

Blista u devetom mesecu trudnoće! Marija Kilibarda objavila snimak, pogledajte kako izgleda nekoliko dana pred porođaj (VIDEO)

Voditeljka Marija Kilibarda i njen partner Branislav Vučelić čekaju svoje prvo dete, devojčicu koja bi uskoro trebalo da dođe na svet.

Marija je presrećna zbog prinove i svoje fotke sa stomakom ponosno objavljuje na društvenim mrežama, a sada je pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće.

Naime, Kilibarda je objavila snimak na kojem šeta ulicom i kao što se vidi iz priloženog, izuzetno je dobro raspoložena i sposobna iako će se uskoro poroditi, a u opisu videa je napisala.

Ko kaže da pirka samo pored mora?

Podsetimo, kako su mediji nedavno pisali, Marija će se poroditi na privatnoj klinici.

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Marija je odlučila da se porodi na jednoj poznatoj privatnoj klinici. Opredelila se za prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame i u kojoj rade vodeći načelnici ginekologije, a Bane ju je u toj odluci podržao - rekao izvor i dodao da su bračni partneri odabrali najskuplji paket koji se nudi porodiljama:

- Sveobuhvatni paket koji su budući roditelji odabrali koštaće nešto manje od 5.000 evra. Osim što će Marija imati svoj apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče, imaće i dvadesetčetvoročasovnu negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i tretmane za što brži oporavak od porođaja.

Tagovi:
voditeljka trudnoća Marija Kilibarda