• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.08.2024

08:32

Marija Kilibarda izdvojila nekoliko hiljada evra za rođenje naslednice: Voditeljka ne želi da štedi, odabrala privatnu kliniku gde će se poroditi

Instagram kilimara/Shutterstock

Estrada

Marija Kilibarda izdvojila nekoliko hiljada evra za rođenje naslednice: Voditeljka ne želi da štedi, odabrala privatnu kliniku gde će se poroditi

Podeli vest

Lepa voditeljka Marija Kilibarda broji sitno do porođaja, a evo kako teku pripreme.

Marija Kilibarda sa svojim izabranikom Banetom Vučelićem čeka prvo dete. Voditeljka je od javnosti mesecima krila da je u blaženom stanju, ali sada s ponosom pokazuje svoj stomačić i ne krije svoju sreću zbog dolaska naslednice. 

Kako mediji sada pišu, voditeljka je još na početku trudnoće izabrala jednu privatnu kliniku, te je pozamašnu cifru izdvojila za porođaj.

Foto: Instagram printscreen/kilimara

 

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Marija je odlučila da se porodi na jednoj poznatoj privatnoj klinici. Opredelila se za prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame i u kojoj rade vodeći načelnici ginekologije, a Bane ju je u toj odluci podržao - rekao izvor i dodao da su bračni partneri odabrali najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

- Sveobuhvatni paket koji su budući roditelji odabrali koštaće nešto manje od 5.000 evra. Osim što će Marija imati svoj apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče, imaće i dvadesetčetvoročasovnu negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i tretmane za što brži oporavak od porođaja - navodi izvor, i ističe da je upravo Bane bio taj koji je nagovorio Mariju na najbolje moguće uslove.

Foto: Instagram printscreen/kilimara

 

- Svi znaju da je Marija skromna, pa nikoga nije začudilo to što je bila i za opciju da se porodi u nekom od državnih porodilišta. Od toga ju je odgovorio Bane i objasnio joj da ne postoji opcija da štede na porođaju i bebi. Upravo on je i odabrao najskuplji paket u privatnom porodilištu i jasno joj stavio do znanja da finansije nisu njena briga i da će imati najbolje moguće uslove u momentima kada bude rađala njihovu ćerkicu - zaključuje izvor za Alo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija