• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2024

19:38

Vlado Georgiev brutalno urnisao tajkunske medije! "Šta vam se desilo, nije vam više Alkaraz najbolji?!"

Reuters/Ata images

Estrada

Vlado Georgiev brutalno urnisao tajkunske medije! "Šta vam se desilo, nije vam više Alkaraz najbolji?!"

Podeli vest

Nakon Novakove pobede, oglasio se Vlado Georgiev koji je urnisao tajkunske medije.

Dok čitava nacija slavi zbog vanserijskog uspeha Novaka Đokovića i osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, čelnici tajkunskih medija ne mogu da podnesu sve što čini ponosnom našu Srbiju, pa smo tako svedoci i višegodišnjeg ponižavanja našeg najvećeg tenisera. 

Svojevrsni dokaz jeste i tekst u štampanom izdanju lista "Danas", gde favorizuju Španca - Karlosa Alkaraza pod naslovom:

- Alkaraz na putu do zlatnog slema! 

Foto: reuters

 

Umesto da pišu o nenadmašnim uspesima Novaka Đokovića, između redova ipak provlače kako mu ozbiljnu pretnju predstavalju mlađani Karlos Alakaraz i Lorenco Muzeti, te su se pritajeno ponadali da neće osvoji zlatnu medalju, no, malo ste pogrešili!

Nakon ovih sramnih naslova, oglasio se i Vlado Georgiev, koji je na svom X nalogu urnisao tajkunske medije.

Popularni pevač je ripostovao tvit koji je izbacio N1, pa opleo po njima:

- Šta vam se desilo? Nije vam više Alkaraz najbolji i Novak treba u penziju i da se vakciniše? Sviđa vam se Bože Pravde? Bravo, ima nade…

 

 

A onda je Vlado podelio tvit i tajkunske Nove, pa im raspalio šamar istine.

- Šta vam se desilo? Promijenio se urednik? Ima nade, ja vazda kažem.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi
Politika

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je večeras u selu Medveđa tematski kulturno-obrazovni kamp u kom učestvuju deca srpskog porekla iz Rumunije i Bosne i Hercegovine, dok su im domaćini mališani iz Trstenika i Kraljeva.

04.08.2024

20:07

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!
Politika

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je prethodna vlast, promenama zakona 2006. i 2011, de jure dala eksploataciona prava Rio Tintu, pošto je zakon promenila tako da samo onaj ko ima istražna prava može da dobije i eksploataciona prava i naglasila da je to priznao i profesor geologije u penziji Zoran Stefanović.

04.08.2024

19:52 >> 19:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija