09.09.2024.

15:58

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Željko Mitrović najavio bombu! Putujući studio i jedinstveni "parti bajk" uskoro na ulicama Beograda (VIDEO)

Televizija RED danas je krenula sa radom po novoj šemi i sa konceptom obogaćenim novim formatima i emisijama, koje je danas predstavio vlasnik televizije Željko Mitrović

Informer

 

- Rekao bih da je ovo skoro finalni koncept, jer za potpuni je potrebno da počne i rijaliti na Narodnoj TV tako da će tada biti kompletirane sve nove emisije. Njihov programski koncept pre svega će se baviti ekranizacijom stvarnosti i to je koncept za koji sam ubeđen da će imati veliki uspeh. Kamere su i ovde postavljene svuda, tako da sam i ovu redakciju pretvorio u jedan džinovski rijaliti, nisam više mogao da trpim to dremanje. Štrajk je prekinut, jer su prestali da dremaju, delimično - rekao je Mitrović.

Kako kaže, nabavio je određene tehnološke stvarčice kako bi bio siguran da će zaposleni dolaziti na posao i da neće dremati. 

Informer

 

- To je pre svega parti bajk koji ste imali prilike da vidite na otvaranju "Elite 8" koji je teško da pokrećete ako dremate i spavate. Tako da će u energetskom smislu ovo sve biti pokrenuto i to na način da očekujem jednu eksploziju - najavio je vlasnik ružičaste imperije.

Prema njegovim rečima, RED TV ima odličnu poziciju jer ima publiku koje druge televizije nemaju, a to je mlađa publika koja je okrenuta društvenim mrežama i distancirala se od klasične televizije. 

Informer

 

- Radili smo dodatno na tome ubacili smo modele interaktivnosti, koji su sada u obliku lajv četa, koji praktično omogućava dvosmernu komunikaciju TV lica sa publikom. Za manje od deset dana omogućićemo da svi oni budu i video biti prisutni na TV-u . To su novine, a što se tiče postojećih formata i "Pitam za druga" i "Ne gledam ti ja to" i "RedAkcija" imaće nove oblike. Imaćemo i emisiju koja će se zvati "Parti bajk". Verovatno će četiri do šest zaposlenih sa televizije i dva gosta će morati da pedalaju kako bi napravili pokretni pedalaški studio, koji će ići onuda kuda je dozvoljeno, recimo Knez Mihajlova ili Beograd na vodi - najavio je Željko i dodao da će u ovom formatu moći da učestvuju i prolaznici, šetači koji se tu nađu.