• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2024

11:58

‘CITY’, ‘NIKAD IZVINI’, DOMAĆE SERIJE I NOVA SEZONA 'FARME 8': Počelo emitovanje programa NARODNA TV, Željko Mitrović na proslavi okupio poznate, pa najavio ova iznenađenja!

J Simonović/Pink Media Group

Rijaliti

‘CITY’, ‘NIKAD IZVINI’, DOMAĆE SERIJE I NOVA SEZONA 'FARME 8': Počelo emitovanje programa NARODNA TV, Željko Mitrović na proslavi okupio poznate, pa najavio ova iznenađenja!

Podeli vest

Proslavi povodom početka rada NARODNE TV prisustvovali su bivši učesnici Farme, voditelji RED TV-a i novinari najistaknutijih domaćih redakcija.

Čekanju je došao kraj – NARODNA TV počela je sa emitovanjem programa. U tu čast – Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, priredio je proslavu u okviru Pinkovog slavljeničkog meseca, a okupile su semnogobrojne poznate ličnosti, kao i novinari najistaknutijih medijskih kuća. 

Foto: Pink Media Group

 

Kako je Željko najavio, na NARODNOJ TV emitovaće se nova sezona jednog od najpopularnijih inajgledanijih rijaliti formata „Farma 8“, zatim domaći filmski i serijski program, kao i dobro poznate,kultne Pinkove emisije koje ste obožavali. Na kanalu Narodna TV emitovaće se nove sezone serijala „Nikad izvini“, zatim „City“, „City Club“, „TI-TO“, „Kursadžije“, kao i nove verzije popularnih „Narodnih veselja“. 

Foto: J Simonović/Pink Media Group

 

“Danas je peti dan, peti događaj od 30 dana i 30 događaja, povodom 30 uspešnih godina Pinka. Postavili smo sve najznačajnije stvari koje su vezane za strukturu programa. Sve se finalizuje  28. septembra sa početkom prvog od nekoliko rijalitija - “Farme 8”. Stalno dobijam pitanja – zašto nema “City Club”-a, “City”-a, “Kursadžija”, “Nikad izvini”, kao i nekih domaćih serija. Sada je sve to rešeno sa novim projektom koji se zove NARODNA TV. Formati za koje smo nostalgično vezani biće emitovani na ovom programu – kombinovano, sa svojim starim i novim verzijama. Imaćemo jedan potpuno novi oblik, za koji mislim da ima velike šanse da bude u prvih pet pozicija na televizijskom tržištu Srbije.”

Foto: J Simonović/Pink Media Group

 

S obzirom na to da je jedan od nosećih formata NARODNE TV „Farma 8“, na slavlje Željka Mitrovića došli najistaknutiji farmeri, nekadašnji učesnici formata koji ste obožavali – probrana ekipa koja je ostavila trag u rijalitiformatu, čije se izjave i dan danas prepričavaju, kao i popularna TV lica RED TV-a i televizije Pink. Na događaju su sepojavile i Rada Radenović i Renata Milićević – koje su jedne od novih voditeljki „City“-a, pored Ivane Baltić i Biljana Obradović.

Slavlje povodom emitovanja programa Narodna TV, još jedan je od događaja koje je Mitrović najavio za septembar u okviru 30 dana – 30 događaja, a nema sumnje da je pred nama još jedan uspešan projekat koji budi stare dobre emocije, vraća pred velike ekrane staru – a svakako će osvojiti i novu publiku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30