10.09.2024.

11:06

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Bilo mi je mnogo teško!" Sanja Stanković priznala šta nikada ne bi ponovila u rijalitiju (VIDEO)

Sanja Stanković bivša rijaliti učesnica i voditeljka "Red" TV spremna je za novu televizijsku sezonu od koje očekuje mnogo. Ispričala je šta će biti njena uloga na malim ekranima, a osvrnula se i na svoje rijaliti iskustvo i početke u voditeljstvu. 

Informer

 

- Od nove sezone očekujem mnogo jer znam kakve nas emisije sve čekaju, serije... Naša jutarnja emisija kreće ranije nego prošle sezone i svi voditelji će biti na okupu. Ja ću imati istu ulogu kao i do sada, pronalazim se u jutarnjem programu, doduše volim da vodim ozbiljniji deo emisije. Očekujem i jedan nov projekat, ozbiljniji - ispričala je Sanja za Informer.

Priznaje da je još odmalena sanjala da bude voditeljka i da joj je uzor bila Sanja Marinković.

- Bilo mi je veoma teško na početku, jer koliko god sam ja možda bila u rijalitiju pred kamerama, uvek sam imala tremu od kamere, nisam mogla prosto proširenu da sastavim, ali sve je rad na sebi i vežba - iskrena je Stankovićeva.

Informer

 

Iskustvo u rijalitiju donelo joj je, priznaje, i dobre i loše stvari. Da može da vrati vreme, mnoge stvari bi uradila drugačije. 

- Mnogo toga sada ne bih uradila u rijalitiju. Generalno mislim na odnose u rijalitiju, koji mi nisu bili potrebni, naročito na taj sa Matorom. Ljudi greše, ali samo smo mi bili pred kamerama pa se to vidi. Ja volim da kažem, svaka ponovljena greška je izbor, nije više greška. Greške ne treba da ponavljamo već da učimo iz njih - zaključila je Sanja i dodala da svoj privatni život sada drži dalje od javnosti.