• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

09.09.2024

15:58

Željko Mitrović najavio bombu! Putujući studio i jedinstveni "parti bajk" uskoro na ulicama Beograda (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Željko Mitrović najavio bombu! Putujući studio i jedinstveni "parti bajk" uskoro na ulicama Beograda (VIDEO)

Podeli vest

Vlasnik ružičaste imperije danas je predstavio novi koncept RED televizije.

Televizija RED danas je krenula sa radom po novoj šemi i sa konceptom obogaćenim novim formatima i emisijama, koje je danas predstavio vlasnik televizije Željko Mitrović

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Rekao bih da je ovo skoro finalni koncept, jer za potpuni je potrebno da počne i rijaliti na Narodnoj TV tako da će tada biti kompletirane sve nove emisije. Njihov programski koncept pre svega će se baviti ekranizacijom stvarnosti i to je koncept za koji sam ubeđen da će imati veliki uspeh. Kamere su i ovde postavljene svuda, tako da sam i ovu redakciju pretvorio u jedan džinovski rijaliti, nisam više mogao da trpim to dremanje. Štrajk je prekinut, jer su prestali da dremaju, delimično - rekao je Mitrović.

Kako kaže, nabavio je određene tehnološke stvarčice kako bi bio siguran da će zaposleni dolaziti na posao i da neće dremati. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- To je pre svega parti bajk koji ste imali prilike da vidite na otvaranju "Elite 8" koji je teško da pokrećete ako dremate i spavate. Tako da će u energetskom smislu ovo sve biti pokrenuto i to na način da očekujem jednu eksploziju - najavio je vlasnik ružičaste imperije.

Prema njegovim rečima, RED TV ima odličnu poziciju jer ima publiku koje druge televizije nemaju, a to je mlađa publika koja je okrenuta društvenim mrežama i distancirala se od klasične televizije. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Radili smo dodatno na tome ubacili smo modele interaktivnosti, koji su sada u obliku lajv četa, koji praktično omogućava dvosmernu komunikaciju TV lica sa publikom. Za manje od deset dana omogućićemo da svi oni budu i video biti prisutni na TV-u . To su novine, a što se tiče postojećih formata i "Pitam za druga" i "Ne gledam ti ja to" i "RedAkcija" imaće nove oblike. Imaćemo i emisiju koja će se zvati "Parti bajk". Verovatno će četiri do šest zaposlenih sa televizije i dva gosta će morati da pedalaju kako bi napravili pokretni pedalaški studio, koji će ići onuda kuda je dozvoljeno, recimo Knez Mihajlova ili Beograd na vodi - najavio je Željko i dodao da će u ovom formatu moći da učestvuju i prolaznici, šetači koji se tu nađu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Telekom raste i u Nemačkoj
Društvo

Telekom raste i u Nemačkoj

U prestižnom Radison Blu hotelu u Frankfurtu predstavnici Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, generalni direktor, Katarina Đorđić, direktorka sektora za brigu o korisnicima, Stefan Božić, direktor MTEL Nemačka i Danjin Saletović, direktor prodaje za Nemačku. održali su prezentaciju potencijalnim partnerima kako bi zajedno učinili da Telekom Srbija bude veliki i u Nemačkoj.

09.09.2024

16:26

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija