11.09.2024.

18:52

Foto: ATAIMAGES/Printscreen/Instagram/rajkovic_ana

Džet set

Anu Rajković napali na društvenim mrežama! Ona jednom rečenicom zapušila usta svima: "Svaka žena koja mi je zamerila..."

Lepa Ana Rajković porodila se 4. septembra, a suprug Predrag Rajković sve vreme je bio uz nju. Nekoliko dana kasnije proslavili su rođenje ćerkice Nore, a ponosna mama prisustvovala je slavlju koje je organizovao njen suprug. Njih dvoje su zajedno i zaplesali, a nakon što su fotografije objavljene na društvenim mrežama, pojavili su se brojni komentari u kojima su korisnici društvenih mreža Anino pojavljivanje na proslavi ocenili kao neprimereno. 

Informer

 

Ona je rešila da odmah stane na put takvim pričama, pa se oglasila na svom Instagramu. 

-  Na slavlju sam se pojavila samo kako bih se zahvalila svim našim prijateljima i zaigrala dve pesme koje smo dugo čekali. Između dva obroka, brzinski. Zaista mislim da bi svaki muškarac trebalo da bude uz svoju ženu na porođaju. Da je sačeka da proslave zajedno i da zajedno odgajaju dete. Tako da, svaka žena koja mi je zamerila neka sve radi sama i neka leči depresiju, ja stvarno ne želim - napisala je Ana.

Informer

 

Ona je otkrila i da su prvi dani kod kuće prošli dobro i da su dečaci prihvatili sestricu kao prava starija braća.

- Veliki su, svesni svega, i zaista tek sada vidim koliko je lepo kada se napravi veća razlika, jer su zaista, bez preterivanja, presrećni - napisala je Ana.