12.09.2024.

13:12

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

Džet set

"Imam 32 kopče, nosila sam metalnu šinu": Milica Pavlović proživela agoniju nakon udesa, do detalja sve ispričala

Atraktivna muzička zvezda, Milica Pavlović, niže uspehe na poslovnom planu, ali joj vožnja ne ide od ruke. Zanosna brineta ne krije da su joj česta putovanja zbog poslovnih obaveza izuzetno stresna, pa je angažovala vozača kako bi se osećala sigurnije tokom dugih i iscrpljujućih vožnji.

Informer

 

- Više ne vozim automobil. Vozila sam malo kada je bila korona, tada sam i položila, ali sam se jednom prilikom zabila u zid. Tada sam odlučila da ne vozim više i unajmila sam vozača. Ne zanima me to, neka hvala, ima ko će da me vozi - iskreno je rekla Milica, kojoj ovo nije jedina nesreća koju je doživela u saobraćaju.

Milica je pre učešća u "Zvezdama Granda" koje su je proslavile, doživela tešku saobraćajku u Švajcarskoj.

- Imam 32 kopče. Saobraćajnu nesreću sam imala u Švajcarskoj, pre takmičenja. Nosila sam metalnu šinu za vreme "Zvezda Granda". Čim sam snimila pesmu "Tango", kada se završila letnja turneja, vratila sam se u Švajcarsku i operisala. Bio je to veliki problem - prisetila se pevačica.

Informer

 

Nesreća je ostavila trajne posledice na Pavlovićevu, pa i danas ima teškoće pri vožnji sa drugim ljudima.

- Od tada ne mogu sa svakim da se vozim. Čak i kada me vozi vozač nema spavanja, sve vreme sa njim "vozim, kočim i dajem gas". Možda dvoje, troje ljudi u mom okruženju voze tako da mogu da zaspim, inace šanse nema. Budna sam sve vreme dok traje putovanje, to je nešto jače od mene, ne mogu da se opustim - istakla je Milica.

Informer

 

Pevačica se osvrnula i na ljubavni život, pa priznala da i dalje solira jer se nije pojavio niko ko je uspeo da je zavede.

- Nemam partnera trenutno. Dejan Petrović mi je više puta obećao da će mi naći nekoga, ali je na tome i ostalo. Nadam se da će se to promeniti, mnogo toga mi duguje - rekla je Milica u šaljivom tonu, pa priznala koji poznati muškarci su joj bili simpatije tokom tinejdžerkog perioda.

- Bojan Marović i Saša Kovačević su mi bili simpatije kada sam bila mala. Danas se i družim sa Sašom i često idem u njegov restoran. Jelena Karleuša i ja smo se sjajno provodili sa Sašom u Dubaiju, tu su bili i neki Brazilci, a mi smo bodrili našu fudbalsku reprezentaciju - ispričala je Milica u "Ceca šou".