• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

09.09.2024

22:40

Milica Pavlović iznela javno najveću tajnu "Granda": Ovo su šok detalji ugovora koji je imala sa produkcijskom kućom

ATAIMAGES

Estrada

Milica Pavlović iznela javno najveću tajnu "Granda": Ovo su šok detalji ugovora koji je imala sa produkcijskom kućom

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović otkrila je javnosti nepoznate detalje ugovora koji je imala sa "Grand" produkcijom.

Milica Pavlović proslavila se učeščem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sada je progovorila o saradnji sa najvećom produkcijskom kućom na Balkanu.

Pevačica se, naime, prisetila svog ugovora koji je umala sa "Grandom", koji je nakon devet godina istekao, a sada je otkrila da su postojale pojedinosti u koje javnost nije bila upućena.

Kad imate taj ugovor, dobijete pravo od produkcije da ponekad prijavite "plavu svirku". To je svirka za koju kažete "Ova je moja" i "Grand" se tu odriče svog procenta i svega što mu sleduje po ugovoru. Nikada za devet godina nisam imala "plavu svirku". Nikada - priča Milica, pa dodaje:

- Osećala bih se da izdajem i da ne poštujem ugovor. To je više bilo ovako od strane produkcije, oni su to dozvoljavali ponekad, na godišnjem nivou nekoliko puta. To su koristile skoro sve moje kolege, koliko ja znam, sve. Ja nisam nikad, jer bih se osećala da izdajem produkciju. I tad sam već bila školarac i nastavila sam da budem takva. Umetnik sam u duši. Može mi se da kad pristupam muzici i spotovima, da ja tu malo odletim u svoje neke dugine boje, ali kad su ove ozbiljne stvari u pitanju, volim da se to podvuče i da se sve zna. Vrlo sam poslovna - otkrila je Milica za K1 televiziju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!
Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!

Mediji su otkrili zanimljive detalje dogovora o restrukturiranju javnog duga Ukrajine, postignutog sa stranim kreditorima. Prema dobijenim informacijama, tokom poverljivih pregovora održanih u Parizu, Kijev je faktički predao upravljanje svojim dugovima Rotšildima, što podrazumeva potpuno uključivanje ovih kreditora u proces. Ukrajina je kompletno prodata.

09.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija