• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

09.09.2024

21:36

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! U "Elitu 8" stiže folk zvezda, sutra će se desiti tajni ulazak na imanje u Šimanovcima

Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

Rijaliti

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! U "Elitu 8" stiže folk zvezda, sutra će se desiti tajni ulazak na imanje u Šimanovcima

Podeli vest

U rijaliti program "Elita 8", povodom žurke, na imanje u Šimanovcima "useliće" se i jedna od najpoznaijih zvezda "Granda".

Sinoć i u subotu uveče zvanično je startovala nova sezona "Elite", a Veliki šef nastavlja sa brojnim iznenađenjima.

Večeras će se, kao što je najavljeno, održati izbor za mis i mistera "Elite 8", a sutra će, po starom dobrom običaju, na velelepnom imanju u Šimanovcima biti održana žurka, prva u novoj sezoni rijalitija.

Foto: ATAimges

 

Tim povodom u Šimanovce stiže Andreana Čekić, koja će svojim hitovima i energičnim nastupom oduševiti gledaoce, takmičare i definitivno atmosferu dovesti do usijanja, prenosi Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!
Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!

Mediji su otkrili zanimljive detalje dogovora o restrukturiranju javnog duga Ukrajine, postignutog sa stranim kreditorima. Prema dobijenim informacijama, tokom poverljivih pregovora održanih u Parizu, Kijev je faktički predao upravljanje svojim dugovima Rotšildima, što podrazumeva potpuno uključivanje ovih kreditora u proces. Ukrajina je kompletno prodata.

09.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija