14.09.2024.

11:48

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Vesna Zmijanac prokomentarisala crnu venčanicu Kaje Ostojić! Pevačica nije oduševljena, evo šta je rekla o modnom izboru svoje koleginice

Pevačica Kaja Ostojić, 11. septembra, udala se četvrti put. Sudbonosno da sada je izgovorila Milošu Čujoviću, nakon 16 godina poznanstva.

Kaja se udala u crnoj "venčanici", a njena starija koleginica Vesna Zmijanac dala je komentar na tu temu.

Informer

 

- Ne znam šta da mislim o crnoj venčanici. Za mene je to nešto novo i ne ide mi. I bela me je nervirala, ali dobro, ako je ona odlučila to je okej. Ja to ne bih radila. Možda joj se sad posreći - rekla je Vesna.

Podsetimo, Seka Aleksić je takođe imala komentar.

Informer

 

- Neka je živa i zdrava. Čestitam ti Kajo, sve najbolje ti želim. Ako je žena pronašla ljubav što da ne. Koliko god puta da se udala. Ljubav se traži ceo život, dok se ne nađe prava. I ona i Nataša Bekvalac trebaju da se udaju dok ne nađu pravu ljubav. Do kraja života. Da ja nemam pravu ljubav, tražila bih buikvalno do 80. godine. To je normalno. Čovek nikada ne može da ostari sam, mora da ima bračnog druga. Verujte mi, što sam starija, što mi deca više rastu, sve više shvatam reči i moje svekrve i moje mame, a to je da deca odrastu. Bogu hvala, mi ih vaspitavamo, odgajimo, oni odu. Mi ostanemo sa bračnim drugom koji nam pomaže. Mislim glupo je reći, ali moja mama ima životnog druga koji je pored nje više od 15 godina. On toliko brine o njoj, da ja toliko ne brinem o njoj. Tako da je jako važno da imate životnog druga, saputnika. Nekog ko vas razume i koga ćete vi razumeti. Ljubav mora da postoji. Lepota je ljudi prolazna. I zaista je lepota prolazna - rekla je Seka za Telegraf.rs.