• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.09.2024

21:04

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! Prvi ples Kaje Ostojić i njenog supruga! Raskošan vatromet obasjao nebo nad Kosmajem, "golupčići" ne skidaju ruke jedno s drugog

ATAIMAGES/printscreen

Estrada

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! Prvi ples Kaje Ostojić i njenog supruga! Raskošan vatromet obasjao nebo nad Kosmajem, "golupčići" ne skidaju ruke jedno s drugog

Podeli vest

Informer vam donosi ekskluzivni snimak prvog plesa pop zvezde Kaje Ostojić i njenog supruga.

Kaja Ostojić izgovorila je večeras, 11. septembra, sudbonosno "da" svom partneru Milošu Č.

Pop zvezda zablistala je u skupocenoj, crnoj venčanici, dok je mladoženja ispratio svoju dragu ležernom kombinacijom u istim tonovima. Raskošno venčanje organizovano je u jednom hotelu van Beograda, a Informer vam donosi ekskluzivne kadrove do ušiju zaljubljenih "golupčića".

Ostojićeva i Miloš nisu krili sreću i zadovljstvo, a svoj prvi ples odigrali su uz čuveni hit "November rain" grupe "Guns N' Roses" i spektakularan vatromet, koji je obasjao čitavo nebo nad Kosmajem i sve prisutne ostavio bez daha.

Podsetimo, Kaja Ostojić, u svojoj prvoj izjavi nakon venčanja, za Informer je sabrala utiske i otkrila iz kog razloga se udala na svoj 41. rođendan i u crnom.

Moje rođendane više ne slavim, današnji dan je u znaku našeg venčanja i našeg poznanstva koje traje 16 godina. Simbolično smo sve obavili na moj rođendan - rekla je Kaja, pa dodala:

Nisam sujeverna, sve je crno, imala sam i crni veo, ali sam ga skinula - rekla nam je ona.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35