• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.09.2024

20:10

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Udala se Kaja Ostojić! Pop zvezda blista u crnom, bajkovita dekoracija ostavlja bez daha (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Udala se Kaja Ostojić! Pop zvezda blista u crnom, bajkovita dekoracija ostavlja bez daha (VIDEO)

Podeli vest

Informer vam donosi ekskluzivne kadrove sa bajkovitog venčanja pop zvezde Kaje Ostojić.

Kaja Ostojić večeras, 11. septembra, zavetovaće se na večnu ljubav svom partneru Milošu Č.

Pop zvezda odlučila je da se ceremonija održi na njen 41. rođendan, a detalje proslave, koja će se odigrati u jednom luksuznom hotelu, držala je u strogoj tajnosti.

Ostojićeva je zablistala u elegantnoj crnoj venčanici, dok je njen izabranik, u skladu sa njom, poneo farmerke i majicu u istim tonovima.

Informer vam donosi ekskluzivne kadrove sa bajkovitog venčanja na obroncima Kosmaja, gde će, u društvu najbližih prijatelja i članova porodice, jedna od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima reći sudbonosno "da".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35