• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.S.

15.08.2024

07:01

Kaja u Turskoj spiskala 10.000 evra! Ostojićeva odrešila kesu, Informer otkriva sve detalje

ATAIMAGES

Estrada

Kaja u Turskoj spiskala 10.000 evra! Ostojićeva odrešila kesu, Informer otkriva sve detalje

Podeli vest

Pevačica Kaja Ostojić nije štedela za luksuzan odmor u Turskoj.

Kaja Ostojić je za deset dana letovanja iskeširala 10.000 evra, saznaje Informer! Atraktivna pevačica je rešila da časti majku Smiljanu luksuznim odmorom u Turskoj. Kaja nije žalila para, te se odlučila za jedan od najskupljih hotela u Bodrumu, na obali Egejskog mora.

Skup hotel

- Kaja prvi put letuje sa majkom! Ranije je uvek putovala sa ćerkom Nikolinom, ali ona sada ide sa svojim društvom, pa je sada rešila da sa majkom Smiljanom ode na odmor. Odlučile su se za Tursku, jer nikada tamo nisu bile, a oduvek im se dopadala njihova hrana, ali i kultura. Smeštene su u hotelu koji je na samoj plaži i važi za jedan od najluksuznijih u toj regiji, tamo su boravila mnoga svetski poznata imena. Cena je visoka, ali Kaja nije marila! Veoma je vezana za majku, pa ne žali da potroši novac na nju - rekao je za Informer dobro obavešteni izvor blizak pevačici i dodao da su pre Bodruma posetile Istanbul:

Foto: ATAIMAGES

 

- Pre nego što su otišle na more, svratile su na tri dana u Istanbul. Kaja se poslednjih godina "navukla" na turske serije i želela je da poseti mesta na kojima su snimljene neke od njenih omiljenih telenovela. Obišle su Istanbul uzduž i popreko, uživale u lokalnim specijalitetima, kafi, čaju, ali i dobrom šopingu. Obe su oduševljene i već se dogovaraju kada će ponovo da dođu u Istanbul. Kaja je toliko oduševljena da je počela da uči turski jezik!

Žurka do jutra

Atraktivna pevačica će se po povratku u Beograd posvetiti pripremama za venčanje sa grafičkim dizajnerom Milošem.

- Kaja je sve vreme sa Milošem na video-pozivu i po povratku će se posvetiti svadbi. Oboje kriju lokaciju na kojoj će se venčati, znaće je samo oni koji će biti pozvani na venčanje, i to tik pred sam događaj. Biće oko 70 zvanica, žele da tog dana sa njima budu samo najbliži i oni koji su istinski srećni zbog njih dvoje. Svadbu su zamislili kao žurku koja će potrajati do ranih jutarnjih sati, a sa koje gosti neće želeti da odu svojim kućama - objasnio je izvor za Informer i dodao da buduća mlada vodi računa o svakom detalju:

Foto: ATAIMAGES

 

- Kaja je već poručila haljinu svetski poznatog dizajnera koju će nositi tog dana, a sve zvanice, baš kao i mladenci, biće u crnom! Odabrali su dekoraciju, tortu, prave listu pesama koje će bend svirati, a to će pretežno biti numere Ejmi Vajnhaus i grupe "Guns N' Roses", koje oboje privatno vole da slušaju.

Udaće se u crnom

Kaja je nedavno objasnila zašto će se udati u crnom.

- Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta... Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno - rekla je pevačica za Informer.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija