14.09.2024.

12:21

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Džet set

Jovana Jeremić potkačila poznatu voditeljku koja je u braku sa gej pevačem: "Ona zna da njen muž voli muškarce, pristala je na to!"

Voditeljka Jovana Jeremić neretko šokira domaću javnost, a ovog puta iznela je tvrdnje o svojoj koleginici od kojih su svi zanemeli.

Kako kaže, jedna poznata voditeljka je u dogovorenom braku sa muzičarem.

Informer

 

- Pričamo stalno tako o moralu i nemoralu. U našim krugovima se sve zna. Ja se iznerviram, pa moram da kažem. Vodim računa da ne iznosim, ali moram da kažem ovog puta, kad govorimo o aferama... Znam nekoliko stvari, kao kad sam otkrila za Draška i Tanju Savić, on se kačio na moje ime jer mu je odgovaralo da se tako provlači. Ja potpuno druge tipove preferiram kao prijatelje, a kamoli partnere - rekla je Jeremićeva, te nastavila:

Informer

 

- Njegova supruga se kačila za mene. Ide u podkast i priča o meni. Ja sam uspela, broj sam jedan, mnogi su na drugačiji način to zamišljali. Postoji jedna afera za koju svi znaju, ali o tome ne pričaju jer svako svoju g**u čuva. Ne volim kad se prikazuje neko da je mnogo porodičan, a da to nije. Koliko parova znate da su za naslovne strane u porodičnim odnosima, a znate da taj muž ima paralernu vezu i da vara ženu sa muškarcem, da je gej. Za jedan razvod se spekulisao da je pevač gej, a bio u braku. To je jedna tema u kojoj treba razmišljati. Svi znaju da on voli muškarce, a ona na sve to ćuti.

Informer

 

Jovana Jeremić je nastavila da iznosi šok detalje i tvrdi da je njena koleginica svesno pristala na takav brak.

- Da, zna i pristala je, jer je njen muž izuzetno bogat i talentovan, talentovan u svakom smislu. Supruga lepo živi, bavi se javnim poslom, voditeljskim poslom i voli da drži predavanja kako treba biti fantastičan voditelj, kakvo vreme je danas došlo i ko se sve slika... Može svako da se slika, ali ne može da bude broj jedan. Moja poruka toj ženi, gospođi, jeste da prvo počisti svoje dvorište, pa onda da daje moralne lekcije. Ja mogu sad da iznesem imena i prezimena, ali to nisam uradila. Branim se samo kad me neko dira - istakla je Jovana Jeremić u emisiji "REDakcija".