Autor: Informer/A.S.

16.09.2024.

16:56

Foto: shutterstock/Informer/ata images

Džet set

"Bivšeg supruga sada više viđam nego kad smo bili u braku": Ana Sević iskreno o odnosu sa Darkom, ovo je rekla o njegovoj Kaći

Danas je na Košutnjaku počelo snimanje nove sezone najpoznatijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima, "Zvezde Granda". Voditelji nove sezone emisije će biti Ana Sević i Milan Mitrović

Informer

 

Sevićka je pred snimanje emisije rekla da se lepo provela na odmoru, kao i da je jedva čekala da se vrati svom poslu. 

- Ko je napunio baterije sa troje dece, ja mu dajem orden. Šalim se, lepo smo se proveli, bili smo na moru, uživancija. Lepo je bilo, odmorili se nismo - rekla je ona na početku.

Informer

 

Ana je zatim dodala da je presrećna što će sa Milanom ponovo deliti scenu. 

- Izuzetno sam bila oduševljena, od samog starta smo bili tandem koji je dugo godina i svirke radio zajedno, bili smo voditelji, jedva čekam da krenemo sa snimanjem - rekla je Ana Sević koja je progovorila o povratku Sanje Kužet na scenu.

- Nikad se ne zna, vidite da proširujemo tim. Iznenađenjima nikad kraja. Sa njom se privatno čujem, imamo mnogo tema za razgovor. Ona je odlično - rekla je Ana.

Informer

 

Za kraj, ona se dotakla i bivšeg supruga, Darka Lazića, kog, kako sama kaže, sada viđa češće nego ok su biliu braku. 

- Mog bivšeg supruga sada više viđam nego kad smo bili u braku. Srećna sam zbog njega i Katarine i prinove. Radujemo se svi, onako porodično. Katarina me je pitala za savet, ja sam tu uvek njoj na raspolaganju. Žene moraju međusobno da se podržavaju i da se bodre - rekla je Ana za "Blic".