28.09.2024.

18:59

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Devojke kažu da nisam dosadna u krevetu": Milica Pavlović šokirala izjavom, pa otkrila: "Kolege su pričale protiv mene"

Muzička zvezda Milica Pavlović veoma je posvećena svojoj karijeri, a njeni spotovi su iz godine u godinu sve dinamičniji i inovativniji. Milica je sada u jednoj emisiji ispričala da je zbog spota za pesmu "Crna jutra" nedeljama trpela uvrede. 

Informer

 

- Ja sam se samo bavila ovim poslom najbolje što znam i odgovorila tome kako treba da se ekranizuje pesma "Crna jutra". Dobijala sam pretnje smrću i vređanje, to ne opravdava nikoga ko je to napisao ili izrekao. Da ne kažem da su moje kolege išle na trelevizije sa nacionalnom frekvencijom da pričaju protiv mene i da pozivaju ljude na nasilje. Videla sam prava lica mnogih - rekla je Milica u emisiji "Naj od naj".

Informer

 

Pesmu sa svog petog studijskog albuma "Kučketina" vizuelno nam je dočarala okružena brojnim devojkama u jednoj hotelskoj sobi.

- Ja obožavam da su pored mene najlepše moguće žene i svaku ispoštujem kako treba i pomazim i ostanem u kontaktu sa njom, ni momci tih devojaka se ne ljute - šaljivo je rekla Milica, a na pitanje šta kažu devojke kakva je u krevetu, kroz osmeh je rekla:

- Nisam dosadna.