Autor: Informer/K.Ć.

02.10.2024.

14:31

Foto: YouTube video printscreen

Džet set

Danas je godišnjica smrti Done Ares: Kancer joj se vraćao tri puta, a popularna pevačica se do zadnjeg dana lavovski borila

Dona Ares, legendarna pevačica, suočila se sa opakom bolešću u 38. godini života, a njena borba protiv kancera trajala je tri teške godine. Rak joj se vraćao tri puta, a tokom ovog perioda često je na društvenim mrežama delila detalje svoje borbe sa brojnim pratiocima.

Svoja iskustva pretočila je u knjigu pod nazivom "Soba za nikoga", koja predstavlja ličnu ispovest inspirisanu ovom životnom bitkom. Iako je ostajala aktivna na mrežama, poslednjih meseci njenog života objave su postajale sve ređe, a njena poslednja poruka naslutila je da kraj dolazi.

Informer

 

- Voli vas vaša Dona Ares - stoji u opisu fotografije, a ove reči mnogi su protumačili kao njen oproštaj.

Njena majka je u jednoj ispovesti govorila o bolnoj temi i tom prilikom otkrila šta im je Dona rekla.

- Verujte mi da vremenom ne postaje lakše, samo teže, i jedino što me održava jesu hrabrost i snaga koju nam je ostavila. Ko god kaže da vreme leči bol - laže. Živim tako što tugu čuvam isključivo za sebe. Preteško je i svaki novi dan je teži. Kada je shvatila da dolazi njen kraj i da ne može dalje, nama koji smo ostali iza nje očitala je lekciju i poručila: "Do poslednjeg trena morate biti jaki, boriti se svakog dana iz početka." Naravno, mi se trudimo da ispunimo njenu želju - rekla je ona svojevremeno za "Avaz".