Autor: Informer/D.G.

03.10.2024.

09:01

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Džet set

Mladenci tortu isekli sabljom! Detalji svadbenog veselja Aleksandre Bursać i 10 godina mlađeg pevača (VIDEO/FOTO)

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandra Bursać, i njen partner, pevač Stevan Sekulić, juče su izgovorili sudbonosno "da". Estradni par veselje je organizovao u Novom Sadu, a slavlju su prisustvovale i njihove brojne kolege.

Aleksandra je zablistala u raskošnoj venčanici sa dubokim dekolteom i dugim šlepom, dok je mladoženja odabrao elegantno crno odelo. Mladenci nisu skidali osmehe sa lica, te su istakli da im je ovo najradnosniji dan u životima, ali i da su od samog početka veze znali da će doći do njihovog venčanja.

Informer

 

Prvi ples bio je kao iz bajke, s obzirom da čim su mladenci zakoračili na plesni podijum, oko njih su prštali vatrometi i lagani dim. Aleksandra i Stevan zaplesali su uz numeru "Svetlo" od Rade Sarić.

Svadbena torta je zapanjila sve prisutne svojom veličinom, s obzirom na to da je imala čak sedam spratova i bila toliko visoka da je gotovo dodirivala plafon. Mladenci su tortu presekli zajedno i to ni manje ni više nego sabljom. Slavlje je potrajalo do duboko u noć, a mladenci i njihovi gosti bili su veoma veseli.

Srećni mladenci nisu skidali osmeh sa lica kada su, a nakon izgovorenog sudbonosnog "da", obratili su se medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer i otkrili da već planiraju proširenje porodice.

- Čim prođe moja operacija bubrega i sve bude kako treba, počećemo da radimo na tome - rekli su mladenci, te priznali da neće zajedno nastupati ubuduće.