• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć. - M.D.

02.10.2024

19:40

(VIDEO) "Idem na operaciju, to vučem 10 godina" Aleksandra i Stefan nakon venčanja: "Piletina se za prste lepi"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

(VIDEO) "Idem na operaciju, to vučem 10 godina" Aleksandra i Stefan nakon venčanja: "Piletina se za prste lepi"

Podeli vest

Aleksandra Bursać i Stefan Sekulić, nakon ceremonije venčanja, obratili su se okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer.

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić venčali su se danas u Novom Sadu, gde su i organizovali veliko svadbeno veselje.

Srećni mladenci nisu skidali osmeh sa lica kada su, nakon izgovorenog sudbonosnog "da", stali pred medijske ekipe, među kojima je bio i Informer. 

Aleksandra je priznala da nije imala veliku tremu, dok je njen suprug dodao da je to slagala, a otkrili su i da su burme zajedno birali. 

Foto: Printskrin instagram

 

- Od samog trenutka smo znali da je to, ja sam odmah prepoznala da je on taj, ali nisam htela da ispadnem luda i zaluđena za njim odmah - rekla je kroz smeh Aleksandra.

Kažu da im nije bitno gde će ići na medeni mesec, a u planu je i beba.

- Čim prođe moja operacija i sve bude kako treba, počećemo da radimo na tome - rekli su, te priznali da neće zajedno nastupati ubuduće:

- Svako svoje radi, to je najbolje. Ako se pogodi zajednički nastup, nema problema, ali ovako svako solo, mi smo privatno zajedno, ne poslovno.

Kako su dugo skrivali vezu, pa je obelodanili pred objavljivanje dueta, mnogi su pomislili da je to bio marketinški trik, ali oni priznaju da im to nije bila namera.

- Mi smo znali istinu, jer smo pre toga dugo bili zajedno, krili smo jer nismo imali potrebu da to pokazujemo. Nama je bilo bitno da se mi volimo i da smo se našli, pogotovo meni jer sam i starija i prošla neke ne tako lepe stvari, a u život mi je došao on i podržao me u svemu - iskrena je bila Aleksandra, pa se osvrnula i na razliku u godinama:

- To se ne vidi ni psihički ni fizički, on je jako zreo i to mi je bilo presudno, pored, naravno, fizičkog izgleda (smeh). On jako podržava sve što radim, uz mene je u svakom smislu, a to je najbitnije jednoj ženi. Piletina se za prste lepi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!
Politika

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja boravio je danas u Severnoj Mitrovici, gde je posetio novootvoreni lokal Misini, a na pitanje zašto ranije nije dolazio, odgovorio je da "nema više Radoičića i da je sada bezbedno", prenosi Kossev.

02.10.2024

19:50

TV

Hronika

Jeli kačamak i delili heklere! Nova skandalozna prepiska kavčana
Kriminalni klan

Jeli kačamak i delili heklere! Nova skandalozna prepiska kavčana

Ovo je pravo kad ideš u akciju - napisao je šef zločinačkog kavačkog klana Radoje Zvicer krajem januara 2021. godine tadašnjem policajcu Petru Lazoviću nakon što mu je uručio poklone - kućište koje omogućava da standardni pištolj bude montiran u njega, pretvarajući ga u karabinsku platformu sa mogućnošću dodavanja taktičkih dodataka kao što su optički nišani, svetla i prednje ručke.

02.10.2024

21:04

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Gotovo svi u Izraelu traže napad na Iran: 'Ovakvu šansu nismo imali u poslednjih 50 godina'!
Odluka je pala

Gotovo svi u Izraelu traže napad na Iran: 'Ovakvu šansu nismo imali u poslednjih 50 godina'!

Velški novinar Džeremi Bouen, dugogodišnji dopisnik britanske javne televizije Bi-Bi-Si sa Bliskog istoka i urednik Bi-Bi-Sijeve rubrike posvećene toj oblasti, tvrdi da Izraelaci traže odmazdu i iransku krv zbog raketiranja jevrejske države. On citira i bivšeg izraelskog premijera Naftali Beneta koji je tim povodom poručio da Tel Aviv ovakvu šansu nije imao u poslednjih 50 godina!

02.10.2024

23:15

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija