Autor: Informer/D.G.

10.10.2024.

13:11

Foto: Tanjug/društvene mreže

Džet set

Šok saznanja! Otkriveni frapantni detalji o životu Jovane Jeremić: Evo šta će se dešavati u Americi

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, ove godine izveštavaće sa predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama. Međutim, ako je verovati zvezdama, to je tek početak inostrane karijere, koja se "kraljici šera" smeši u bliskoj budućnosti. S obzirom na to da je Jovana neko ko veoma ceni i uvažava astrologiju, pitali smo astrološkinju Darku Cvetković šta čeka Jovanu u ovoj prekookeanskoj zemlji.

Informer

 

- Intervju sa Trampom će biti pre svega njemu zanimljiv jer se susreće sa nekim ko može da mu stane na crtu u komunikaciji. Trampu treba predstaviti Jovanu kao nešto novo u Americi, jer on je pre svega biznismen, pa onda političar. Ovde bi trebalo da presudi Jovanina fortuna koja se nalazi na Trampovoj tački MC ili deseto polje koje prestavlja upravo vrhunac neba, karijere, moći.... Intervju sa Kamalom Haris može biti ozbiljan, zvaničan, ali sa dozom prijatnog humora - kaže Cvetkovićeva i dodaje da Jovana kao neko ko ima jakog Saturna u svom natalu mora da sanja velike snove jer je upravo ta planeta nešto što predstavlja moć, uspeh i vast.

Informer

 

Nakon što očara Trampa zvezde Jovani predviđaju nastavak televizijske karijere u Americi, rad za televiziju u SAD koja je zapravo iz Srbije, ali i mogućnost za pokretanje sopstvene produkcije, pa čak i za definitivno preseljenje na američki kontinent. 

- Odlazak u Ameriku pod uticajem retro Jupitera ukazuje na to da će se ona vraćati na to mesto, zapravo odlaziti i dolaziti. Najjači aspekti su od 2026. Kada može da očekuje i svoj konačni ostanak u Americi ali i dalji rad na TV i saradnju sa domovinom. Ono što je zanimljivo jeste da Jovana ima predispoziciju da ima svoju produkciju, naravno da je to povezano onog momenta kada Jupiter uđe u znak lava jer sama simbolika njenog aspekta predstavlja mesto koje sija, puno glamura (lav) a Jupiter predstavlja mesto gde ima puno novca, kamere, film, fotografija, visoka moda, tako da je za nju najbolje da bude povezana sa Las Vegasom i Holivudom - navodi Darka i dodaje:

Informer

 

- Konkretno ascedent Jovane se poklapa sa ascedentom Las Vegasa, Sunce Menhentna je na Jovaninoj tački fortune, što predstavlja sudbinsku povezanost sa tim delom grada i mogućnost da se upravo jedan od studija baš tu nalazi, ako ne sada onda onog momenta kada se Jupiter približi njenom podznaku i natalnom Jupiteru - zaključuje astrološkinja.

Informer

 

Osim sjajnih poslovnih mogućnosti zvezde će Jeremićki doneti i kontakte i poznanstva sa uticajnim i moćnim ljudima preko okeana, a njena veza sa Draganom odoleće tim iskušenjima samo u jednom slučaju.  

- Veza sa trenutnim partnerom može da se nastavi u drugoj državi tačnije u Americi samo ako budu zajedno radili i imali zajednički biznis. Iako će Jovana imati puno poznanstava, ponuda od različitih muškaraca, presudiće ona. Jovana mora da ima nekog ko je podržava i prati, nikako nekog ko je zatvara. Venera u škorpionu jeste fatalna, erotična, opsesivno posesivna ali Jovana ipak ima jačeg Saturna u svom natalu, tako da će uvek da presudi razum, disciplina i racio u odnosu na neku emociju koja nije sposobna da izdrži - zaključuje Cvetkovićeva i dodaje da će Jovani 35. godina biti veoma važna.