Autor: Informer/D.G.

10.10.2024.

13:33

Foto: ATA Images

Džet set

"Veoma je bolestan, pretpostavljate o čemu je reč": JK se prisetila odlaska iz žirija "Zvezda Granda", pa pomenula Sašino zdravstveno stanje

Muzička zvezda Jelena Karleuša ovih dana boravi u Severnoj Makedoniji, gde će 19. oktobra održati veliki solistički koncert u Skoplju. Gostujući u jednom podkastu govorila je o mnogim temama iz svog života koje intrigiraju javnost, pa se osvrnula i na muzičko takmičenje "Zvezde Granda" koje je napustila pre tri godine.

Informer

 

- Mnogo sam volela Zvezde Granda i kada se sve ono desilo, kada smo prekinuli saradnju... Prekinuli smo zato što sam ja posle šest godina prvi put zatražila honorar, do tad sam radila besplatno tu emisiju, nisam ni dinara uzimala i prvi put kad sam potražila novac tada je Saša Popović pozvao Cecu koja je pristala za neke male pare to da radi i mene je to razočaralo i baš sam se isplakala tada - priznala je Jelena u podkastu kod makedonskog jutjubera Stefana Lazarova. 

Pop diva je zatim progovorila o Popovićevom zdravstvenom stanju.

- Saša je bolestan. Ne znam da li je to moje da uopšte pričam javno da mi ne zameri, ali jako je bolestan. Mislim, pretpostavljate o čemu je reč - rekla je Karleuša.