Autor: Informer/A.S.

10.10.2024.

23:21

Foto: Nikola Babić

Džet set

Karleuša ima novog dečka? Diva nikad iskrenije o svom trenutnom ljubavnom statusu: "Seks me emotivno ne vezuje za muškarce!" (VIDEO)

Svetski poznata pevačica, Jelena Karleuša, bila je gošća u emisiji "4 i po žene", kod naših voditeljki, Zine Al Sattaf, Katarine Odalović, Jadranke Jevtić i Maje Mojsovski Rašević.

Karli je odgovara na škakljiva pitanja, a u jednom trenutu voditeljke je zanimalo da li nakon razvoda od Duška Tošića, pevačica ima novog partnera. 

Informer

 

- U medijima si davala izjave da sada postoji neko nov u tvom životu, da li se to sada promenilo ili je ostalo isto? - pitala je Zina. 

- Kod mene su sve emocije zamrznute, jedna nirvana kod mene je posle razvoda. Konkretno, onaj muškarac koga ću ja predstaviti kao svog partnera i kao nekog koga volim, on ne može da ima problem sa tim da se to javno napiše ili kaže i da nema problem sa tim šta sve ide uz moje ime. Sve dok ga mi ne vidimo to je neki vazduh, prah, ne znamo ko je on, šta je on - izjavila je ona. 

Informer

 

-  Da li Jelena Karleuša ima dečka? - bila je uporna Jadranka. 

- Niko ovde nije ni lud, ni glup. Ja sam prilično atraktivna žena, mene muškarci jure, ja se mnogima dopadam, tako da, dešavaju se neke stvari. Došla sam u godine kada mene seks emotivno ne vezuje za muškarce, nego samo gledam da ode što pre kako bih legla da spavam - bila je iskrena Karli. 

- Da li ga imaš? - ponovo je pitala Jadranka. 

Informer

 

- Ja sam ga uvek imala i uvek ću imati. Ja sam oduvek pričala da imam muški mozak i zato kažem da je seks precenjena stvar. Možeš da imaš i neke prijatelje sa kojima možeš da imaš razne stvari, što to mora da bude dečko. Žene čim spavaju sa nekim to mora da bude dečko ili moraju da se udaju - ponovila je Jelena. 

- Javnost zna da voliš sportiste, da li je mlađi muškarac taj na kog se trošiš? - pitala je Jevtićeva. 

- Odmah ću te ispraviti, mlađi muškarci i sportisti su slabi na mene, a ja šta ću, dobra duša, malo se kao branim i posle popustim - istakla je Jelena u emisiji "4 i po žene" na Informer TV.