• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

10.10.2024

22:36

"Tog momenta ja sam..." Karleuša ogolila dušu, otkrila kako se osećala kada je došla kući nakon razvoda od Duška (VIDEO)

Informer/društvene mreže

Estrada

"Tog momenta ja sam..." Karleuša ogolila dušu, otkrila kako se osećala kada je došla kući nakon razvoda od Duška (VIDEO)

Podeli vest

Jelena je u emisiji "4 i po žene" na Informer TV otkrila detalje iz braka sa Duškom, koja javnost do sada nije znala.

Voditeljke emisije "4 i po žene", Zina Al Sattaf, Katarina Odalović, Jadranka Jevtić i Maja Mojsovski Rašević ugostile su u svojoj emisiji svetski poznatu pevačicu Jelenu Karleušu, koja je ogolila dušu i bez zadrške pričala o aktuelnim temama iz svog života. 

Foto: Tanja Andric

 

Tema emisije je bila "Da li je razvod "mala smrt" ili novo rođenje?", a Karli je iz svog ugla odgovorila na ovo delikatno pitaje. 

- Kaća je imala dva braka iza sebe, pa sam na samom početku htela tebe Jelena da pitam, šta ti nije bilo jasno posle prvog braka? - pitala je Jadranka. 

- Posle prvog mi je sve bilo jasno, a posle drugog mi je jasno da će se treći teško desiti, mada nikad ne reci nikad. Ja sam nedavno rekla da žene u Srbiji razod doživljavaju kao smrt, jer su one naučene po balkanskom stereotipu da je muškarac taj koji pruža, koji je nosilac svega, koji donosi novac, sigurnost i kada žena to izgubi, ona to doživljava kao gubitak živoa, kao gubitak svega za šta se borila i u šta je ulagala. Kod mene se ni jedan, ni drugi muž nije pojavio na razvodu, ja nisam videla nijednog muža. Ne znam da li nisu smeli ili nisu hteli, ali ja sam imala dovoljne snage i volje da se isfeniram, našminkam, obučem i da tako sređena dođem i potpišem papire - rekla je Jelena. 

Foto: Nikola Babić

 

- Ako nisu na razvodu, da li su bili prisutni u braku? - pitala je Maja. 

- Ja sam sa muškarcima uvek bila sama, jer ta prisutnost je teška kada sam ja u pitanju, jer očigledno da ono što meni treba, jedan muškarac ne može da ispuni. Ni prvog, ni drugog muža nisam videla ni u braku, ni za vreme razvoda, tako da, ne osećam se da sam umrla, a ne osećam ni kao da sam dobila neku slobodu, jer smatram da sam oduvek slobodna žena. Zarađivala sam svoj novac, sve kupovala sebi sama, nikada nisam tražila dozvolu da negde idem, da mi neko nešto kupi, jer bi to za mene bio veliki poraz - istakla je pevačica. 

- Zašto si toliko dugo ostala u braku ako nisi bila srećna? - upiala je Jadranka.

Foto: Nikola Babić

 

- Zato što ja nisam neko ko tako lako diže ruke i miri se sa bilo kakvom predajom, a sa druge strane, ja sam naučila na to, da kroz sve negativno tražim onu lepu pozadinu. Ja sam se uvek zadovoljavala sa minimumom - dodala je diva. 

- Kako si se osećala kada si došla kući nakon što si se razvela posle 17 godina braka? - zanimalo je Maju. 

- Ja sam kući dolazila godinama unazad i bila je ista situacija. Ništa se kod mene nije promenilo nakon razvoda. Taj dan nije u mom životu preterano drugačiji od svih godina unazad. Nisam osetila ništa, čak ni olakšanje. Mene je kao ženu najviše bolelo to što se neko za mene nije borio da me ne izgubi, kao što sam se ja borila da taj brak opstane. Da se nisam borila, taj brak bi trajao par meseci. Presudni momenat je bio kada sam shvatila da se neko ne bori za mene i brak i da postoji neka bolja opcija. Tog momenta ja sam pustila. Sve je do ljubavi, kada te neko voli, neće te pustiti - istakla je ona, pa dodala:

Foto: Nikola Babić

 

 - Ja smatram da Duško nije znao da me voli onako kako treba. On je možda voleo onako kako je bio njegov maksimum. Ako ja tebi moram da objasnim kako da me voliš, šta da mi kažeš, ako ja tebe moram da ubeđujem da sam vredna tvoje borbe za mene, čemu to. Došla sam u životu do sitacije da su se uloge promenile, od toga da je neko lepio moje postere po zidu, do toga da mi kaže da sam ja niko, a on neko. Očekivanja su bila da sam ja trojfej, ali ja nisam trofej, nego biće koje puno pruža i zauzvrat traži isto to. Nisam predmet koji će da ti sija i hrani ego, ja sam biće koje je gladno ljubavi - ispričala je Karli u emisiji "4 i po žene" na Informer TV. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)
Live TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)

Viktor Orban održao je govor u Strazburu u zgradi Evropskog parlamenta u kome je pomenuo Srbiju. On je rekao da je naša zemlja ključna za Zapadni Balkan. Prema njegovim rečima, ključ sIgurnosti EU je u tome da se čitav Zapadni Balkan priključi EU i istakao je da će Balkan ostati nestabilna regija dokle god Srbija ne bude članica EU. Na ovu tremu u "Info jutru" govorio je Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost. U program se uključio i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba Slovenije.

10.10.2024

12:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!
Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!

Ivan Simović (40) inženjer informatike u mašinstvu iz Kragujevca, upoznao se 3D modeliranjem još u srednjoj školi, pre više od dve decenije. A za samo nekoliko godina, kada je iz hobija, pomoću svog 3D štampača počeo da "kreira", nastao je i čuveni lik iz filmskog hita, a mnogo toga još se krčka u njegovoj "3D kuhinji"!

10.10.2024

13:21