Autor: Informer/A.S.

11.10.2024.

10:31

Foto: Nikola Babić

Džet set

"Imala sam avanturu sa oženjenim muškarcem!" O ovome je Karli dugo ćutala: "Ostavio je ženu zbog mene" (VIDEO)

Svetski poznata pevačica, Jelena Karleuša, bila je gošća u emisiji "4 i po žene" kod naših voditeljki, Zine Al Sattaf, Katarine Odalović, Jadranke Jevtić i Maje Mojsovski Rašević. 

Karli je u emisiji govorila o razvodu od Duška, novom dečku, a dotakla se i Tošićevog dopisivanja sa Severinom

Informer

 

Za vreme igrice "Ogoljena", koja je najdraži segment emisije gledaocima kraj malih ekrana, Karleuša je otkrila da je bila sa oženjenim muškarcem, koji se zbog nje ostavio svoju ženu, iako ga je ona ubeđivala da to ne radi.

- Nije problem biti sa oženjenim muškarcem, već je problem kada on hoće da se razvede, e tu dolazi do velikih problema - izjavila je Jelena. 

- Kako nije problem biti sa oženjenim muškarcem, zašto biti sa oženjenim? - pitala je Maja. 

Informer

 

- Pa desi se, šta, ako on hoće, desi se avanturica. Šta je brak, da li je to nekakva robija? Postoje ljubavnice koje čuvaju brakove, ljubavnice koje ubeđuju muškarce da se ne razvedu od žene. Prema tome, jedini problem nas žena je što postoje muškarci oko kojih se mi kao borimo - rekla je Karleuša. 

- Jelena, da li si ti bila sa oženjenim muškarcem? - pitala je Jadranka. 

Informer

 

- Imala sam jednu avanturu sa oženjenim muškarcem i brže bolje sam se pokajala jer je on istog momenta ostavio svoju ženu. Nije to njemu bio nikakav brak, nego je farsa bila u pitanju. Ja sam bila ta koja ga je ubeđivala da se ne razvede - istakla je pevačica.