16.10.2024.

17:34

Foto: ATA Images

Džet set

(VIDEO) Istetovirao lik Sandre Afrike preko celih grudi, ona ga izvela na večeru: "Spavajte sa njim, budimo se sve troje!"

Obožavalac Sandre Prodanović, poznatije kao Sandra Afrika, iznenadio je pevačicu tetovažom njenog lika na grudima.

Oduševljena, Prodanovićeva ga je izvela na večeru, što je on i očekivao jer, kako kaže, zna njen karakter.

- Znao sam da će doći do večere, jer znam njen karakter. Kada bih birao koju ženu bih istetovirao sa naše estrade i da je najlepša, to bi bila ona. Čekao sam njen komentar, ona je rekla: "Jel smeš?" i tu je mene udarila na ego. Zvao sam da pitam kad imaju termin i odmah sam uradio tetovažu - objasnio je on u jednoj emisiji koja je ispratila ovaj njihov sastanak, na šta se pevačica nadovezala rečima:

- Skoro sam pohvalila ovu "piletinu", da su jako kulturni, da imaju dobre fore i stvarno su super. Imam sreću da mogu da se stopim sa njima, kao da smo drugari iz škole.

Mladić, inače, smatra da njegove buduće izabranice neće imati problem sa urađenom tetovažom.

- Devojke nemaju problem sa tim. Neće imati problem. Ako bude imala, onda neće biti sa mnom - tvrdio je za Blic, na šta je Afrika onda kazala:

- Ja ću biti sa njima. Biće: "Drugarice, spavajte sa njim, budimo se sve troje".

Upitana, međutim, da li bi ona, kao ljubitelj tetovaža, uradila "crtež" budućeg dečka, odgovorila je:

- Imam milion nekih sitnih tetovaža, ali svaka ima neko značenje. Ovu na remenu sam uradila jer mi je bila prelepa i videla sam na jednom sajtu. Onda sam u koroni malo prolupala od nerada i dosade i odem i istetoviram celo rame. Sve ide spontano. Ako želim nešto tog trenutka, ja ću to i da uradim. Uvek treba pratiti unutrašnji osećaj i ići po njemu.

Tagovi: