• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

23.06.2024

07:44

"Imam snimljen dokaz!" Sandra Afrika može da uništi pojedine kolege, a za to ima dobar razlog

ATA Images

Estrada

"Imam snimljen dokaz!" Sandra Afrika može da uništi pojedine kolege, a za to ima dobar razlog

Podeli vest

Pevačica je otkrila da su je pojedine kolege godinama sabotirale, za šta, kako kaže, ima i dokaz.

Sandra Prodanović, alijas Sandra Afrika nedavno je u Informerovom podkastu iznela stravične detalje iz detinjstva, kada je otkrila da ju je otac, koji ih je kasnije napustio, šišao nekoliko puta na ćelavo

Pevačica je sada nastavila da otkriva nepoznate pojedinosti iz svog života i karijere, pa tom prilikom kazala da je na početku bilo mnogo onih koji su je "sabotirali".

- Od samog početka kada sam se pojavila, bila sam nekako kao levo smetalo. U smislu "ko je sada ona", i smetala sam tu donekle. Onda, kako su godine prolazile, ja sam nekako to svoje mesto opravdavala. Mislim, dokazivala, čovek se dokazuje dok je živ. Onda su me nekako, sad mogu da stanem iza toga i da tvrdim, da sam tek sad prihvaćena. Možda je to bilo godinama unazad, ali nisam videla svojim očima - priča Prodanovićeva, pa dodaje.

Foto: ATA Images

 

- Imam snimljen dokaz za to. Na početku karijere bilo je mnogo prepreka. Kolege su me često sabotirale, gubila sam nastupe zbog njih. Ali nisam se predala, nastavila sam da radim i borim se za svoje mesto na estradi - rekla je Sandra Afrika za Kurir.

Podsetimo, Sandra Afrika bila je gošća podkasta Informer televizije, a u kojem je prvi put javno govorila o svojoj vezi sa bivšim fudbalerom Vladimirom Volkovim.

- Posle veze sa Mikišom, koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina. U jednom momentu sam želela i da se udam za njega, ali smo iz veze otišli u "bezveze" - istakla je u emotivnoj ispovesti pevačica, pa priznala i da je bila trudna s fudbalerom, o čemu su mediji spekulisali.

Foto: ATA Images

 

- Istina je, bila sam trudna. Ne znam šta je on rekao kada su ga novinari nazvali da mu postave to pitanje, ali ja sam rekla da to nije tačno. Demantovala sam. I tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome, a i sada je - ispričala je Sandra Afrika ekskluzivno za Informer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija