• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./D.I.

06.06.2024

14:55

"Otac me je šišao na ćelavo": Sandra Afrika o bolnim detaljima iz detinjstva i tati koji ju je prevario za novac (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

"Otac me je šišao na ćelavo": Sandra Afrika o bolnim detaljima iz detinjstva i tati koji ju je prevario za novac (VIDEO)

Podeli vest

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, otvorila je dušu u Informerovom podkastu i ispričala sve o odnosu sa ocem.

Poznata pevačica Sandra Afrika ogolila je dušu, a tokom razovora sa voditeljkom i novinarkom Dijanom Ilić, prvi put je govorila o detinjstvu, ali i odnosu sa ocem, koji je bio narušen. 

Informerov podkast će biti emitovan na Informer TV u petak, 07. juna od 22.30 časa. 

Pevačica se na samom početku prisetila kako je sa majkom funkcionisala.

- Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo - rekla je na ivici suza Sandra Afrika.

Sandra se osvrnula i na odnos sa Miletom Kitićem, kod kojeg je radila kao igračica, i otkrila da je u momentu kada ga je pitala za pomoć, on promenio broj telefona.

- Mi smo zvali Mileta Kitića i pitali ga da nas usmeri i da pozove Marinu i da kaže bilo šta. Rekao mi je da ga pozovem posle vikenda i u nedelju, ne da se nije javio, nego je promenio broj telefona.

Foto: Zoran Sinko

 

Na pitanje da li se viđa sa ocem, pevačica je kroz suze rekla:

- Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo - rekla je ona, pa dodala:

Foto: Zoran Sinko

 

- Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija