• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.I.

07.06.2024

23:46

"Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio!" Potresna ispovest Sandre Afrike u Informerovom podkastu: "Teško mi je da pričam o tome" (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

"Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio!" Potresna ispovest Sandre Afrike u Informerovom podkastu: "Teško mi je da pričam o tome" (VIDEO)

Podeli vest

Pored ljubavnog života, Sandra je pričala i o porodici, ali i Miletu Kitiću, kod kog je radila kao igračica.

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika je, gostujući u emisiji "Podkast" na Informer TV, potpuno ogolila dušu, pa je govorila o porodici, ocu, koji ih je ostavio, odnosu s Miletom Kitićem, Marinom Tucaković, ali i s bivšim dečkom, proslavljenim fudbalerom...

Sandra i Vladimir bili su u emotivnoj vezi šest godina, o čemu ona nikada nije govorila za javnost.

Foto: Zoran Sinko

 

- Posle veze sa Mikišom, koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina. U jednom momentu sam želela i da se udam za njega, ali smo iz veze otišli u "bezveze" - rekla je u emotivnoj ispovesti jedna od najzgodnijih pevačica, pa priznala i da je bila trudna s fudbalerom, o čemu su mediji spekulisali.

- Istina je, bila sam trudna. Ne znam šta je on rekao kada su ga novinari nazvali da mu postave to pitanje, ali ja sam rekla da to nije tačno. Demantovala sam. I tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome, a i sada je - ispričala je Sandra.

Foto: Zoran Sinko

 

Pevačica, o čijem se detinjstvu malo zna, ispričala je i potresne detalje o odrastanju, kao i odnosu sa ocem, koji ju je napustio.

- Kod mame sam mogla sve, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, dok kod oca to nije moglo tako. Kada bih dobila keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo - rekla je na ivici suza Sandra i dodala:

- Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio. Nijedan rođendan mi nije čestitao, čak ni punoletstvo! Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da me je slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to.

Foto: Zoran Sinko

 

Sandra Afrika se u Informerovom podkastu osvrnula i na odnos sa Miletom Kitićem, kod kojeg je radila kao igračica i otkrila da je u momentu kada ga je pitala za pomoć on promenio broj telefona.

- Mi smo zvali Mileta Kitića i pitali ga da nas usmeri, da pozove Marinu Tucaković i da kaže bilo šta. Rekao mi je da ga pozovem sedmicu posle vikenda, i ne da se nije javio nego je i promenio broj telefona - ispričala je folk pevačica.

Ja sam zaboravljena lutka

Sandra je nedavno objavila novi studijski album, koji nosi naziv "Zaboravljena lutka", a sada je otkrila da je on autobiografski.
- Utisci su mi predivni! Javili su mi se ljudi koje nisam čula dugo, oduševljeni su, dosta im se pesama sviđa. Najbitniji mi je sud publike, ona bira, ona govori koja pesma prolazi. Moj favorit je pesma "Zaboravljena lutka", tako se zove i album. Zaboravljena lutka sam ja - rekla je Sandra Afrika.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija