• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.05.2024

12:08

Pevač umalo ispao iz auta Sandre Afrike! Emir Đulović ispričao kako je za dlaku izbegao ozbiljnu povredu

ATAIMAGES

Estrada

Pevač umalo ispao iz auta Sandre Afrike! Emir Đulović ispričao kako je za dlaku izbegao ozbiljnu povredu

Podeli vest

Sandra Afrika i Emil Đulović snimili su duetsku pesmu "Skote moj", a pevač je sad ispričao šta se dogodilo na snimanju spota za ovu numeru.

Pevači dobro znaju koliko je zahtevno snimati spotove i da to često iziskuje višesatna snimanja u različitim uslovima. Ponekad osim glumačkih, moraju da pokažu i kaskaderske veštine, a neretko se na ovim snimanjima dese i zanimljive situacije koje se posle dugo prepričavaju kao anegdote.

Foto: Printskrin:Youtube/Sandra Afrika

 

Sandra Afrika i Emir Đulović snimili su spot za njihovu duetsku pesmu "Skote moj" koja se našla na Afrikinom novom albumu "Zaboravljena lutka" koji je svetlost dana ugledao sredinom ovog meseca. Na snimanju se dogodila i jedna neobična situacija koja se srećom po Emila, na kraju dobro završila. 

- Tokom jedne scene baš sam mogao dobro da povredim leđa. Dok sam uskakao u zadnji deo kamioneta, kao otvoreni gepek ili prikolica, Sandra je malo više dala po gasu i zamalo da se loše završi - ispričao je kroz smeh Emir Đulović gostujući u Jutarnjem programu TV Prva.

Foto: Printskrin:Youtube/Sandra Afrika

 

Snimanje su nastavili na salašu, što Đuloviću takođe nije bilo najprijatnije s obzirom na prethodno iskustvo sa konjima.

- Ja ne znam koji ovo već poredu spot da snimam i sve su nešto konji prisutni. Bili smo i na salašu, snimali nešto sa konjima i uvek sa njima bude nekih nezgoda. Jednom mi, ranije na nekom snimanju konj zgazio nogu, pa mi sad nije bilo baš prijatno - ispričao je Đulović kroz smeh.

Foto: Printskrin:Youtube/Sandra Afrika

 

Kako je Sandra Afrika ranije ispričala, nije bilo lako naći kolegu s kojim će snimiti ovaj duet. Prema njenim rečima originalna intonacija pesme je veoma visoka, ali je na kraju Emir to uspeo, a njihov duet već beleži milionski broj pregleda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija