Autor: Informer/D.G.

17.10.2024.

22:51

Foto: ATA Images

Džet set

"Muku mučim što neće... " Jovana Jeremić priznala na šta ne može nikako da natera Dragana, voditeljka iskrena do koske (VIDEO)

Jedinstvena i uvek iskrena Jovana Jeremić, otvorila je dušu kao nikada do sada u emisiji "4 i po žene" i govorila o svom životu, željama i planovima i odnosu sa partnerom. Voditeljka je sigurna u svoju ljubav i vezu sa Draganom i kako kaže njih samo smrt može da rastavi.

- Imam ja te aspekte u natalnoj karti da mogu biti udovica u drugom braku - zaprepastila je Jovana sve u studiju. 

Informer

 

Jeremićku kaže to ne plaši, a čak je i Draganu za to ispričala.

- Što se tiče i mog prvog i drugog muža. Papir je nebitan, ja Dragana smatram mužem, ja sam svakom svom partneru rekla sudbinu svog odnosa. Voji sam rekla ti ćeš biti otac mog deteta, bićemo zajedno četiri godine, ostaćemo najbolji prijatelji... I Draganu sam rekla šta nas čeka - ispričala je Jeremićka.

Dragan će sa njom putovati u Ameriku i to ne zbog toga što je ljubomoran, već zato što, kaže Jeremićka, njih dvoje ne mogu dugo jedno bez drugog.

Informer

 

- Draganu Stankoviću je suđena žena koja je broj jedan u profesiji. Da sam ga znala pre 20 godina ja bih mu rekla tebi je suđena jedna žena koja mora da bude plava, koja mora da bude mala, mora da bude seks bomba i mega popularna, jer on ima Veneru u regulusu. Njemu se sve to ostvarilo kroz mene, on je čovek koji obožava svetla pozornice, njemu je bila samo potrebna osoba koja će iz njega da izvuče njegove talente - rekla je Jovana pa ispričala kakav je Dragan:

Informer

 

- On je izuzetno talentovan, ceo život je posvetuio biznisu, žrtvovao se. Trebala mu je žena koja će da mu pokaže da život nije samo firma. Da je život i da izađeš malo i da se proveseliš i malo da popiješ i da zaigraš, da se čuješ sa prijateljima, da odeš na odmor. Ja i sad mučim muku što neće na odmor, ali mu udarim čežnju i kažem "Ja odoh" i onda me nema tri dana - priznala je Jovana.